Van'da polis müdahalesiyle yar...
MEBİT

Van'da çatışmalar sürüyor: 3 kişi yaralandı

Van'da polis müdahalesiyle yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Abone Ol

2016-02-07 22:14:00 | Son Güncelleme : 2024-04-26 02:04:16

Van'da çatışmalar sürüyor: 3 kişi yaralandı

Vanaktuel.com'un haberine göre: Van'ın Hacıbekir (Xaçort) mahallesinde Sur ve Cizre'de devam eden saldırıları protesto etmek amacıyla yapılan eylemlere polis müdahale etti.


Polisin müdahalesiyle yaralanan 3 kişi Van Bölge Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu belirtildi. HDP Van Milletvekili Lezgin Botan'ın polisin barışa ses vermek amacıyla sokağa çıkan halka saldırdığını belirterek duyarlılık çağrısı yaptı.

 

 

Dicle Haber Ajansı'nın (DİHA) aktardığı habere göre: Saldırıda sokaktaki Zap market yakınında bulunan Suat Orhan, Uğur Kurt ve Dündar Acar isimlerindeki 13 ve 16 yaşlarında 3 çocuk yaralandı.

 

Karnından yaralanan Orhan ve bacağından yaralanan Acar kaldırıldıkları Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ameliyata alınırken, karnına kurşun isabet eden Kurt ise Van Lokman Hekim Hastanesi'nde ameliyata alındı. Çocukların durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yer olmadığı gerekçesiyle çocuklar, Van Yüzüncüyıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi'ne sevk edildi. 

 

 
  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.