İstanbul Haliç Kongre merkezin...
MEBİT

Van Ekonomi Zirvesinde Kriz !

İstanbul Haliç Kongre merkezinde düzenlenecek olan Van Ekonomi Zirvesi'nde kriz çıktı.

Abone Ol

2015-02-28 10:39:00 | Son Güncelleme : 2024-03-21 01:04:33

Van Ekonomi Zirvesinde Kriz !

Van Ekonomisinin tartışılıp konuşulacağı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı Van Ekonomi Zirvesi'nde kriz çıktı. Van Büyükşehir Belediye Başkanı Bekir Kaya konuşmacı listesinden çıkarıldı. Kaya twitter hesabından açıklamalar yapti.

 

Gazetevan.com'a açıklama yapan Van Büyükşehir Belediyesi Basın ve Yayın Müdürü Adnan Bilen şöyle dedi: Dün öğlen saatlerinden beridir zirve konuşmacılarıyla ilgili bir kriz vardı. Nitekim gece yarısı konuşmacılarla ilgili Cumhurbaşkanlığı'nın bir değişiklik yaptığını öğrendik. Belediye Eş Başkanımız Bekir Kaya'nın konuşmacılar listesinden çıkarıldığını öğrendik.

 

"Eş Başkanımız konuşma listesinden çıkarıldı, AKP Van milletvekili Burhan Kayatürk'ün konuşmacı olarak eklendiğini gece yarısı öğrendik. Eş Başkanımız Kaya bunun üzerine zirveye katılmayacağını, zirve ile ilgili belediyemizin yaptığı tüm hazırlıklarının iptal edilmesi istedi. Zirve yöneticileri bize Cumhurbaşkanı bu kadar konuşmacı bekleyemez dediler. Ama Bekir Kaya'nın yerine iki konuşmacı aldılar. Asıl niyetin böyle olmadığını biliyoruz."

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER