Vanlı Ressam Mustafa Akbaş Bu...
MEBİT

Vanlı Ressam Mustafa Akbaş'tan GazeteVAN'a Veda Ziyareti

Vanlı Ressam Mustafa Akbaş Bursa'ya gitmesi vesilesiyle GazeteVAN'a veda ziyaretinde bulundu. Akbaş Genel Yayın Yönetmeni Arif Karakaş'a Akdamar Adası'nın resmedildiği bir tablo hediye etti.

Abone Ol

2014-12-17 18:02:00 | Son Güncelleme : 2024-04-26 04:56:39

Vanlı Ressam Mustafa Akbaş'tan GazeteVAN'a Veda Ziyareti

Daha öncede haberlerini yaptığımız Van Büyükşehir Belediyesi'nde işçi olarak çalışan Mustafa Akbaş GazeteVAN'ı ziyaret ederek veda etti. Kendi imkanları ve doğuştan yeteneğiyle resim yapmaya gönül veren Mustafa Akbaş, evinin bodrumunda kurduğu atölyede genelde Van Temalı resimler çiziyordu 


Van'ın farkedilmeyen güzelliklerini resmeden ve bildiğimiz manzaralara farklı bir boyut katan Mustafa Akbaş, iş nedeniyle tayininin Bursa'ya çıkması vesilesiyle GazeteVan'a veda ziyaretinde bulundu. Anı olarak GazeteVan'a bir tablosunu hediye eden Vanlı ressam, Bursa'da da Van'ı tanıtmaya ve sergiler açmaya devam edeceğini söyledi.


AKBAŞ'IN BİRBİRİNDEN GÜZEL RESİMLERİ İÇİN TIKLAYIN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hedefinde Türkiye'nin bir çok noktasında Van'ı tanıtan sergiler açmak olduğunu söyleyen Ressam Mustafa Akbaş, Van'da yapmak istediklerinin bir kısmını yapabildiğini fakat çocuklara ressamlık eğitimi verme hevesinin içinde bir uhde olarak kaldığını söyledi.

 

 

Bizde GazeteVan olarak Vanlı Ressam Mustafa Akbaş'a Bursa'daki yaşamında ve sanat hayatında başarılar dileriz.

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER