Van’da bu yıl 5.’si düzenlenen...
MEBİT

Lokman Hekim Hastanesi Fuarda Yerini Aldı

Van’da bu yıl 5.’si düzenlenen Turizm ve Seyahat Fuarı’nda, Lokman Hekim Van Hastaneleri de yerini aldı.

Abone Ol

2014-09-22 11:52:00 | Son Güncelleme : 2022-09-01 12:20:29

Lokman Hekim Hastanesi Fuarda Yerini Aldı

Yerli ve yabancı 80 firmanın katıldığı ve renkli görüntülere neden olan fuarı binlerce kişi ziyaret etti. Fuarın ilk gününde bazı incelemelerde bulunmak amacıyla kente gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Van Valisi Aydın Nezih Doğan ve beraberindeki heyetle birlikte tek tek stantları gezerek, kendilerine hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Lokman Hekim Van Hastaneleri standını ziyaret eden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı Lokman Hekim Van Hastaneleri İcra Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Uğur, Lokman Hekim Van Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Berktaş, Lokman Hekim Hayat Hastanesi Başhekimi Dr. Ferman Koca ile diğer hastane yöneticileri karşıladı. Yetkililerden Lokman Hekim Hastaneleri hakkında bilgiler alan bakan Bozdağ, başarı dileklerini iletti.

 

 

 


Ziyaretlerin ardından bir açıklamada bulunan Lokman Hekim Van Hastaneleri İcra Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Uğur, Lokman Hekim Sağlık Grubu’nun 2002 yılından beri hastane hizmetlerini yürüttüğünü belirtti. Türkiye’de 4 hastane ile vatandaşlara hizmet verdiklerini ifade eden Uğur, “Van’da Lokman Hekim Van ve Lokman Hekim Hayat Hastanesi ile bölge insanının sağlığına katkıda bulunmaktayız. Fuara katılmamızdaki sebepte bölgeye sağlık turizmi açısından hasta çekebilmek ve bölge ekonomisine katkı sağlamaktır” dedi.




Lokman Hekim Van Hastanesi Müdürü Salih Gümüş ise yaptığı açıklamalarında, Van halkına ciddi anlamda sağlık hizmeti sunduklarını ifade ederek, “Van’da sağlık hizmeti veren hastanelerimizden biri yaklaşık 200 yataklı, diğeri ise 40 yataklıdır. Özellikle Yeni Doğan Ünitesinde, en fazla yatak kapasitesine sahip bir hastaneyiz. Van halkına ciddi anlamda hizmet vermeye çalışıyoruz. Lokman Hekim Hastanesi Van’da, özellikle kalp-damar cerrahisi, kardiyoloji ve Yeni Doğan Ünitesi alanında Van ve tüm bölge illerine hizmet veriyor. Bir çok alanda profesyonel ekibi ve uzman kadrosuyla bölge halkının hizmetine çalışıyor” şeklinde konuştu.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER