Türkiye Odalar ve Borsalar Bir...
MEBİT

TOBB ve Van Tso'dan 800 Aileye Gıda Yardımı

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Van Ticaret ve Sanayi Odası (VAN TSO) tarafından hazırlanan 800 adet gıda paketi ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Abone Ol

2014-07-24 12:30:00 | Son Güncelleme : 2022-10-20 19:44:16

TOBB ve Van Tso'dan 800 Aileye Gıda Yardımı

Her yıl geleneksel olarak dağıtımı gerçekleştirilen gıda yardımları bu yılda devam etti. Ramazan ayında birlikte hareket etme ve dayanışma kültürünün arttığını dile getiren VAN TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, oda olarak TOBB’un desteği ile yardıma muhtaç 800 aileye erzak yardımı yapıldığını belirterek, "Ramazan ayı yardımlaşma duygularının arttığı bir aydır. Oda olarak ihtiyaç sahibi ailelerimiz için gıda paketi hazırlayıp, bu güzel ayın onların evlerinde de hissedilmesini sağlamaya çalışıyoruz.

 

Gıda yardım paketlerinin dağıtımı için meclis üyelerimiz ile birlikte titiz bir çalışma gerçekleştirdik ve ihtiyaç sahibi aileleri tespit ettik. Van'da fakir ve ihtiyaç çok sayıda aile var. Bu ailelere tüm kesimler tarafından destek sağlanmalıdır. VAN TSO olarak her yıl gerçekleştirdiğimiz gıda yardımını bu yılda ailelere ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER