Van Gençlik Hizmetleri ve Spor...
MEBİT

Van'da Karate Sporuna Büyük İlgi

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karate Van İl Temsilciliği’nce yapılan ortak çalışmalar neticesinde Van’da karate sporuna ilgi her geçen gün artıyor.

Abone Ol

2014-04-18 12:14:00 | Son Güncelleme : 2024-04-26 03:31:58

Van'da Karate Sporuna Büyük İlgi

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Ferdi Sporlar Merkezi’nde 70’e yakın sporcunun katıldığı karate kursu, antrenör Yusuf Tuna nezaretinde yapılıyor.



Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Karate Van İl Temsilciliği tarafından ücretsiz olarak verilen karate kurslarına Vanlı gençlerin büyük ilgi gösterdiğini vurgulayan Van Karate İl Temsilcisi Nurettin Tekin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile yapılan bu çalışmanın Vanlılar tarafından ilgiyle karşılanmasının kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyledi. Her geçen gün sporcu sayılarının arttığına da değinen Tekin, “Ücretsiz kurslar açarak sporcu potansiyelinin artmasında büyük katkıları olan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Haftanın her günü antrenörümüz Yusuf Tuna tarafından sporcularımıza kurs verilmektedir. Üç gün çalışmalarımızı yürüttüğümüz Ferdi Sporlar Merkezi’nde katılım oldukça fazlalaşıyor. Bu nedenle katılımın yoğun olduğu bölgede bir kurs daha açtık, diğer günlerde de Mevlana Halit İlkokulu Spor Salonu’nda çalışmalarımız devam ediyor” dedi.




Van’da karate sporunun bitme noktasına geldiğini de belirten Tekin, “Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ile görüşmelerde bulunarak, Van’daki projelerimiz aktardık. Kendileri de bize gereken tüm desteği sundular. Kurslarımızı açtık. Tabi ki bu sayıyı daha da arttırmak istiyoruz. Buradan tüm Vanlı gençlerimizi ücretsiz karate kurslarımıza davet ediyorum. Bu konuda bizlerden desteğini eksik etmeyen ve her konuda bizlere, bu spora yardımcı olduklarından dolayı Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan ve Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER