Van’da ‘Filistin: Yeryüzünün Y...
İPEKYOLU

Van’da Filistin ve Kudüs temalı şiir dinletisi

Van’da ‘Filistin: Yeryüzünün Yarım Kalan Şiiri’ temasıyla şiir dinletisi düzenlenecek. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde düzenlenecek olan şiir dinletisinin yoğun ilgi görmesi bekleniyor.

Abone Ol

2026-04-14 15:29:32 | Son Güncelleme : 2026-04-14 19:55:54

Van’da Filistin ve Kudüs temalı şiir dinletisi

Van’da düzenlenecek olan etkinlikte, özellikle Filistin ve Kudüs temalı şiirler seslendirilecek. Acı, umut ve direniş duyguları sanatın gücüyle izleyiciye aktarılacak. Programın ana fikri ise ‘gözyaşını duaya, duayı söze ve sözü direnişe dönüştüren mısralar’ etrafında şekilleniyor.

Şiir dinletisi, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilecek. Etkinliğe üniversite öğrencileri ve akademisyenlerin yanı sıra çok sayıda davetlinin katılması bekleniyor. Program, Cengiz Andiç Kültür Merkezi’nde 16 Nisan 2026 tarihinde saat 15:30’da başlayacak.

Organizatörler, etkinliğin yalnızca bir şiir dinletisi olmadığını, aynı zamanda insanlık, adalet ve vicdan temalarını sanat yoluyla hatırlatan bir kültür buluşması olduğunu vurguladı.

Kaynak: Van Olay

  • Etiketler : FİLİSTİN
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER