Vanlı iş insanı İrem Bayram, E...
MEKTEBİM

İrem Bayram, Van’ın sorunlarını ve güzelliklerini ulusal basında anlattı

Vanlı iş insanı İrem Bayram, Ekol TV’de Oylum Tolu’nun sunduğu sabah programına konuk oldu. Programda Van’ın tarihi, kültürel ve turistik değerlerini anlatan Bayram, aynı zamanda kentin çözüm bekleyen sorunlarına ve geleceğe dair önerilerine de değindi.

Abone Ol

2025-08-24 15:40:47 | Son Güncelleme : 2025-08-25 23:23:44

İrem Bayram, Van’ın sorunlarını ve güzelliklerini ulusal basında anlattı

Van Gölü, Akdamar Adası, Van Kalesi ve kahvaltı kültürü eşliğinde kenti tanıtan Bayram, Van’ın özellikle turizm açısından büyük bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Van’ın coğrafi konumuna dikkat çeken Bayram, Irak ve İran başta olmak üzere komşu ülkelerle ilişkilerin geliştirilmesi gerektiğini söyledi.

Bayram ayrıca kentin küçükbaş hayvancılıkta merkez konumunda olduğunu vurgulayarak, bu alanda yapılacak yatırımların hem istihdam hem de ekonomik canlılık sağlayacağını ifade etti.

 

 

Kadın ve gençlere yönelik projelerin önemine değinen Bayram, doğru yönlendirme ve desteklerle bu kesimlerin kente büyük katkı sunabileceğini dile getirdi.

 

SERHATNEWS

  • Etiketler : İREM BAYRAM
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER