TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiy...
MEBİT

Başkan Kandaşoğlu: Bu nasıl bir vicdan, bu nasıl bir ahlak!

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor, Serik Belediyespor'un Esenler Erokspor'a karşı U-19 kadrosuyla çıkmasını protesto etti. Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu da yaşananlara sert tepki göstererek, "Bakın, sadece Van’da değil tüm Türkiye’de kapı kapı dolaştık para dilendik Vanspor’u buraya getirdik, ancak Ankara’da yine son üç-dört gün içinde bu gariban halkın verdiği mücadeleyi bir talimat ile bitirdiler. Bu Nasıl bir vicdan, bu Nasıl bir ahlak! Nasıl bir kanun! bunu hangi vicdansız Allahtan korkmadan yapabiliyor" dedi.

Abone Ol

2024-05-06 02:28:16 | Son Güncelleme : 2024-05-19 18:10:55

Başkan Kandaşoğlu: Bu nasıl bir vicdan, bu nasıl bir ahlak!

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Vanspor, dün deplasmanda Bursaspor maçı için sahaya çıktı. Karşılaşmanın 21. dakikasında Serik Belediyespor'un genç kadroyla Esenler Erokspor'a karşı sahaya çıkmasını protesto eden Vanspor sahadan ayrıldı.

Bu karşılaşmalar için Doğu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu'nun açıklamaları dikkat çekti.

Kandaşoğlu, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

"Allah kabul etmesin gerçekten!Ne yapacağımızı bilmiyoruz Nereye gideceğimizi de bilmiyoruz, Ülkemizin tüm sorun ve sıkıntılarını bize yaşatıyorlar. Ankara’da bazı kişiler yetkisi olan yerleri ele geçirmişler, yıllardır babalarının çiftliği gibi istedikleri şekilde yönetiyorlar. Herkes bir birimi eline almış, Hükümeti bile yanlış yönlendiriyorlar.. Yetkisi olan yerler..? bu kişilerin emrinde istedikleri şekilde yönlendiriyorlar, ne ekonomi ne enflasyon ne Emekli derdi ne işsizlik Ne de bölgede yaşayan milyonlarca genci bir arada tutan Spor takımları bunların umurunda. İstedikleri zaman 12 ve 16 kişilik özel uçaklar hazır, istedikleri ülkeye bile gidebiliyorlar, aslında bunların yetkisi kanuna göre yalızca kayıtlı üyelerin hakkını korumak!ama nerdee! Vallahi Ankara’daki en yetkili birimlerin bunlar kadar yetkisi yok. Ne seçim ne kanun hiçbir şey onları düşürmüyor. Bakın, sadece Van’da değil tüm Türkiye’de kapı kapı dolaştık para dilendik Vanspor’u buraya getirdik, ancak Ankara’da yine son üç-dört gün içinde bu gariban halkın verdiği mücadeleyi bir talimat ile bitirdiler. Bu Nasıl bir vicdan, bu Nasıl bir ahlak! Nasıl bir kanun! bunu hangi vicdansız Allahtan korkmadan yapabiliyor🗣🗣 ..? 
@TFF_Org @gencliksporbak @TBMMresmi @EsenlerErokspor @SerikKulubu yazıklar olsun!!!” @vansporfk
..

İSTANBUL’DAYIZ https://youtube.com/shorts/reEjfvjZBsY?si=-aQBip2G9RMI__ İSTANBUL’DAYIZ https://youtube.com/shorts/reEjfvjZBsY?si=-aQBip2G9RMI__Ci  @YouTube aracılığıyla"

Allah kabul etmesin gerçekten!Ne yapacağımızı bilmiyoruz Nereye gideceğimizi de bilmiyoruz, Ülkemizin tüm sorun ve sıkıntılarını bize yaşatıyorlar. Ankara’da bazı kişiler yetkisi olan yerleri ele geçirmişler, yıllardır babalarının çiftliği gibi istedikleri şekilde yönetiyorlar.…

— Zahir Kandaşoğlu (@zahirkandas) May 5, 2024
  • Etiketler : BELEDİYE VANSPOR DOĞU ŞİRKETLER GRUBU
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER