Kış aylarının gelişiyle berabe...
MEBİT

Gevaş’ta yeni bir proje daha hayata geçiyor

Kış aylarının gelişiyle beraber evine doğalgaz tesisatı döşeyemeyen dar gelirli vatandaşlara Gevaş Belediyesi destek olacak.

Abone Ol

2023-11-01 18:11:08 | Son Güncelleme : 2024-04-28 01:45:27

Gevaş’ta yeni bir proje daha hayata geçiyor

Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, Gevaşlı vatandaşlara “Gevaş’ımıza içimizi ısıtacak güzel bir müjde daha!” diyerek haberi duyurdu. Gevaş ilçesinde evine doğalgaz tesisatı çekemeyen dar gelirli ailelere Gevaş Belediyesi destek sağlayacak.

Vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların olduğuna değinen Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, zorlu kış günlerinde vatandaşların yaşam koşullarını iyileştirmeyi hedeflediklerinin altını çizerek şunları dile getirdi:
“Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar olağanüstü bir gayret sarf ederek vatandaşlarımızın her birisinin sıkıntılarını, sorunlarını elimizden geldiğince gidermeye çalıştık. Son olarak doğalgazın nimetlerinden her vatandaşımızın faydalanabilmesi için yeni bir projeyi hayata geçireceğiz. Dar gelirli, ihtiyaç sahibi, doğalgazın geçtiği güzergâhlarda doğalgaz çekebilme imkanı olmayan, tesisatını evine götürebilme imkanı olmayan vatandaşlarımızın doğalgaz tesisatlarını Gevaş Belediyesi olarak bizler çekeceğiz. Çünkü Gevaş’ımızda onlarca insanımız doğalgazın nimetleriyle istifade ederken, dar gelirli vatandaşlarımızın, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın bu nimetten yoksun kalması bizi ziyadesiyle üzüyordu.”

“İlçemiz genelinde doğalgaz tesisatı çekemeyen, ihtiyaç sahibi onlarca vatandaşımızın doğalgaz tesisatlarını ücretsiz bir şekilde döşeyeceğiz” diyen Gevaş Belediye Başkanı Murat Sezer, “Bu sorunu ortadan kaldırabilmek için biz Gevaş Belediyesi olarak bu vatandaşlarımızın, ihtiyaç sahibi onlarca vatandaşımızın doğalgaz tesisatını çekeceğiz inşallah. Çok yakın bir tarihte projemizi hayata geçirip bu vatandaşlarımızı da doğalgaza kavuşturacağız. Bu minvalde hayır duasını bizden esirgemeyen bütün hemşehrilerime sonsuz şükranlarımı sunuyorum. İnşallah Gevaş dört yıl öncesine göre çok değişti bundan sonra da değişime devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. (Wanhaber)

  • Etiketler : MURAT SEZER GEVAŞ BELEDİYESİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.