En çok kullanılan android uyg...
MEBİT

Whatsapp Plus İndirmek istiyorum ve özellikleri nelerdir?

En çok kullanılan android uygulamalar arasında iyi bir yere sahip olan ve sıkı bir Whatsapp kullanıcısı iseniz indirmeniz gereken bir uygulama olan Whatsapp Plus sayesinde birçok ek uygulamadan faydalanma şansına sahip olabilirsiniz.

Abone Ol

2020-02-28 09:09:00 | Son Güncelleme : 2024-03-29 16:52:01

Whatsapp Plus İndirmek istiyorum ve özellikleri nelerdir?

 En çok kullanılan android uygulamalar arasında iyi bir yere sahip olan ve sıkı bir Whatsapp kullanıcısı iseniz indirmeniz gereken bir uygulama olan Whatsapp Plus sayesinde birçok ek uygulamadan faydalanma şansına sahip olabilirsiniz. Android telefonlar üzerinde kurulan Whatsapp Plus; birçok özelliğiyle sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Whatsapp Plus sayesinde profilinize kimlerin baktığını rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Bu özellik hakkında daha çok bilgi almak için rehber kısmına göz atabilirsiniz. Bunun yanı sıra, birçok farklı temadan yararlanma şansınız bulunmaktadır.

 

 

Tema mağazasına giderek sevdiğiniz bir temayı indirerek kullanabilirsiniz. Ayrıca, kendiniz tema yapma şansınız bulunmaktadır. Baloncuk ve tik stili gibi özellikleri kendinize uygun olarak özelleştirebilirsiniz. Whatsapp Plus; 24 saat boyunca olup biten her şeyi kayda almaktadır. Türkçe, İngilizce ve Azerice dil seçenekleri bulunmaktadır.

  

 

 

Arttırılmış medya özelliği sayesinde daha çok video ve fotoğraf gönderebilirsiniz. Birçok Whatsapp kullanıcısının isteklerinden birisi olan çevrimdışı olmadığı halde çevrimdışı gözükme şansı bu uygulamanın sunduğu özelliklerden birisidir. Sürekli çevrimiçi mod ise kullanıcıların Whatsapp'tan çıktıkları halde 15 dakika boyunca çevrimiçi gözükmelerini sağlamaktadır. Sohbetlere pin kilidi koyma ve çok daha fazlası Whatsapp Plus'ta sizleri bekliyor!

 

 

Whatsapp Plus İndir

 

 

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER