Fenerbahçe 'den transfer giriş...
MEBİT

Fenerbahçe 'de Orkun Kökçü Girişimi

Fenerbahçe 'den transfer girişimi. Fenerbahçe teknik direktörü Emre Belözoğlu, pek çok kulübün de peşinde olduğu Orkun Kökçü'yü renklerine restbet yeni adres katmayı düşünüyor.

Abone Ol

2021-05-09 15:08:27 | Son Güncelleme : 2024-03-28 16:33:44

Fenerbahçe 'de Orkun Kökçü Girişimi

 

Fenerbahçe 'de Orkun Kökçü Girişimi

Fenerbahçe 'den transfer girişimi. Fenerbahçe teknik direktörü Emre Belözoğlu, pek çok kulübün de peşinde olduğu Orkun Kökçü'yü renklerine restbet yeni adres katmayı düşünüyor. Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın transferi halinde buradan gelecek ücret ile başarılı futbolcuyu almak istiyor.

Sarı Lacivertli kulüp, sezon başında yaptığı transferler ile çok konuşuldu. Deneyimli futbolculara oldukça fazla yer veren kulüp, bu defa genç oyuncular ile yola devam etmeyi düşünüyor. Milli futbolcuyu kadrolarına katmak isteyen Fenerbahçe kulübü, genç futbolcu için girişimlerde bulunmaya hazırlanıyor.

Avrupa Kulüpleri De Peşinde

Henüz 20 yaşında olan başarılı futbolcu restbettakip.com Orkun Kökçü'yü Fenerbahçe teknik direktörü Emre Belözoğlu'nun çok istediği öğrenildi. Yetenekli futbolcu için Sarı Lacivertli kulüp, telifte bulunacak.

Ancak bu transfer çok da kolay olacağa benzemiyor. Çünkü, Orkun Kökçü Avrupa kulüpleri tarafından da izleniyor. Yetenekli oyuncu, Feyenoord takımında gösterdiği başarılı performans ile adından söz ettirmeyi başarmıştır. Orkun Kökçü'yü transfer etmek isteyen bir diğer takımın ise Milan olduğu belirtildi.

Genç Futbolcunun Bonservis Bedeli 15 Milyon Euro 

Milan, başarılı futbolcunun durumu hakkında oynadığı kulüp ve menajeri ile temasa geçti, hiç bir sorun olmaması restbet girişhalinde genç futbolcuyu renklerine katmak istiyor.Orkun Kökçü' nün bonservis ücreti ise 15 milyon Euro olarak konuşuluyor.

Emre Belözoğlu ise Ozan Tufan' ın transferi olması halinde bu ücretin Orkun Kökçü 'ye harcanmasını istiyor. Bu transfer ile ilgili Belözoğlu, restbet bizzat kendisi ilgilenmek istiyor. Genç futbolcu bu sezon Feyenoord forması ile 26 maçta 3 gol ve 3 asist yaptı. 

 

  • Etiketler : TİCARET
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER