Beşiktaş'ın Cumartesi günü oyn...
MEBİT

Beşiktaş İle İlgili Spekülasyonlar Bitmek Bilmiyor

Beşiktaş'ın Cumartesi günü oynadığı betpasHatayspor maçını 7-0'lık bir skor ile tamamlaması spor dünyasında ve sosyal medyada gündem konusu oldu.

Abone Ol

2021-05-09 15:04:58 | Son Güncelleme : 2024-04-18 09:43:06

Beşiktaş İle İlgili Spekülasyonlar Bitmek Bilmiyor

Beşiktaş İle İlgili Spekülasyonlar Bitmek Bilmiyor

 

Beşiktaş'ın Cumartesi günü oynadığı betpasHatayspor maçını 7-0'lık bir skor ile tamamlaması spor dünyasında ve sosyal medyada gündem konusu oldu. Özellikle Twitter, 'Beşiktaş şike yaptı' iddiasıyla çalkalandı. Beşiktaş'ın Hatayspor maçında zorlanacağı konusunda maç öncesinde bir takım demeçler verilmesi ve Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan'ın sözlerindeki ilginç içerikler şike iddialarını ortaya çıkardı.

 

Sosyal medyada bu alanda yorumlar bulunurken betpas giriş Beşiktaş cephesinden bu yorumlara cevap gelmedi. Hatayspor'un teknik patronu Ömer Erdoğan'ın Başarı ayrıntıda gizli sözü üzerine sosyal medyada yorumların ardı arkası kesilmedi.

 

Twitter'da 'Beşiktaş Şike Yaptı' Tepkisi

 

Beşiktaş ile Hatayspor betpas yeni adres arasında oynanan maç 7-0'lık skorla tamamlanmıştı. Maç bitimi sonrasında spor medyası ve sosyal medyada maç skoruyla ilgili birçok yorum yapıldı. Bu yorumların birçoğu ise maçta Beşiktaş'ın şike yaptığına yönelikti. Sosyal medya kullanıcıları yapmış oldukları paylaşımlarda, Hatay teknik direktörü Ömer Erdoğan'ın cümlesinde imalı bakış açısı arayarak maçta şike olduğuna dair yorumlarda bulundu. Covid 19 testi pozitif çıkan Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan'ın başarı ayrıntıda gizli, ifadesini kullanması olay oldu.

 

Beşiktaş'ın rakiplerinin betpastakip.com Twitter hesaplarından yorumlarda bulunmasına sebep oldu. Şampiyonluğun en büyük adayı olan Beşiktaş camiası ise henüz bu yorumlara cevap vermedi. Twitter'da yayınlanan şike ile gelen şampiyonluğu kutlarız gibi yorumların yanı sıra bazı Twitter kullanıcılar ise Beşiktaş'ın Türkiye'nin en başarılı ve güçlü takımı olduğunu açıklayan yorumlarda bulunuyordu.

 

 

 

  • Etiketler : TİCARET
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER