Geçirdiği trafik kazası sonucu...
MEBİT

Berdan Erbay’dan güzel haber geldi

Geçirdiği trafik kazası sonucu yoğun bakıma kaldırılan ailesini ve sevenlerini üzen Berdan Erbay'dan güzel haber geldi. Baba Müslüm Erbay, haberi sosyal medya sayfasından duyurdu.

Abone Ol

2024-04-13 02:34:48 | Son Güncelleme : 2024-04-29 22:45:28

Berdan Erbay’dan güzel haber geldi

Doğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DOĞUSİFED) Başkanı İs insanı Müslüm Erbay’ın 20 yaşındaki oğlu Berdan Erbay önceki gün geçirdiği trafik kazası sonucu SBÜ. Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınmıştı. Ailesini ve sevenlerini üzen Berdan Erbay'dan gelen güzel haberi baba Müslüm Erbay sosyal medya sayfası üzerinden paylaştı.
 

“Erbay’ın sağlıklı durumu ailesini ve sevenlerinin yüzünü güldürdü”

Kaza önceki gün gece Edremit ilçesi Şabaniye mahallesi sebzehalı kavşağında meydana gelmişti. Doğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DOĞUSİFED) Başkanı İs insanı Müslüm Erbay’ın 20 yaşındaki oğlu Berdan Erbay ile 3 kişini bulunduğu özel araç direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle direğe çarparak ters takla atmış kaza’da 1’i ağır olmak üzere 3 kişi yaralanmıştı. Kazada hafif yaralı 2 kişi aynı gün taburcu edilirken, Berdan Erbay takla atan aracın altında kalmış ağır yaralanarak yoğun bakım ünitesine alınmıştı. Yaşanan talihsiz kazayla ilgili sosyal medya hesabından bir açıklamayla duyuran baba Müslüm Erbay, Ağır bir trafik kazası geçiren cancağızım, Berdanım yoğun bakımda. Duanın gücüne güveniyorum. Dualarınızı bekliyorum.” demişti.
Ve o bekleyiş bugün yerini sevince bıraktı.

“ERBAY’DAN BEKLENEN GUZEL HABER GELDİ”

Geçirdiği trafik kazası sonrası günlerdir yoğun bakımda tedavi gören Berdan Erbay’dan gelen güzel haberi babası verdi. Doğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DOĞUSİFED) Başkanı İs insanı Müslüm Erbay, sosyal medya sayfası üzerinden yaptığı paylaşımla şu ifadelere yer verdi.

“Berdanımız bügün hayata gözlerini açtı. Sizlerin destek ve duaları, Doktorlarımızın yoğun çabası ve şifa veren rabbimin yardımı ile Berdanımız, Berdanınız bugün daha iyi. Destekleriniz için her birinize ayrı arı teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: Star Van Haber

  • Etiketler : TRAFİK KAZASI
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER