Van'da uzun yıllardır farklı p...
MEBİT

Başkan Aybar’a iki önemli görev

Van'da uzun yıllardır farklı platformlarda önemli görevler üstlenen Halil Aybar'a Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanlığı ve Van İl Başkanlığı görevi tevdi edildi.

Abone Ol

2024-03-26 14:01:04 | Son Güncelleme : 2024-04-27 15:34:22

Başkan Aybar’a iki önemli görev

Genel Merkezi Ankara'da bulunan fakat Türkiye'nin dört bir yanında faaliyet gösteren bir sivil toplum kuruluşu olan Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu'nun Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanlığı ve Van İl Başkanlığı'na Halil Aybar atandı.

Van ve Başkale'de birçok önemli görevde bulunan Halil Aybar, bundan sonraki süreçte Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanlığı ve Van İl Başkanlığı görevini yürütecek.

"CUMHUR İTTİFAKIMIZIN BAŞARIYA ULAŞMASI İÇİN ELİMİZDEN GELEN GAYRETİ ORTAYA KOYACAĞIZ"
Atamasıyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı ve Van İl Başkanı Halil Aybar, "Öncelikle bana bu görevi layık gören Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Genel Başkanı Nihat Kızılpınar'a, Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Genel Merkez Sözcüsü Serkan Acar'a ve federasyonumuzun genel merkez yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. Daha önce aldığımız görevleri nasıl başarıyla yerine getirdiysek, bundan sonraki süreçte de Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu çatısı altında çalışmalarımızı başarıyla sürdüreceğiz. Bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bunun yanı sıra daha önce olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de Cumhur İttifakımızın başarıya ulaşması için elimizden gelen gayreti ortaya koyacağız. 31 Mart tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında Başkale ilçemizde de AK Parti Belediye Başkan Adayımız Lokman Ertuş için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah 31 Mart'ta Başkale'de önemli bir başarı elde edeceğiz. Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu'na layık olmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tekrar bize bu görevi layık gören Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Genel Başkanı Nihat Kızılpınar'a, Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Genel Merkez Sözcüsü Serkan Acar'a ve federasyonumuzun genel merkez yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HALİL AYBAR KİMDİR?
1982 yılında Van Başkale doğumlu olan Halil Aybar, evli 4 çocuk babasıdır. İlk ve ortaokulu Başkale'de tamamlayan Aybar, bir yıl AK Parti Mahalle Başkanlığı yaptı. Büyük Türk Dünyası Derneği Başkale İlçe Başkanlığını ve farklı federasyonların Van İl Başkanlığını yapan İş İnsanı Aybar, geçtiğimiz günlerde Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölge Başkanı ve Van İl Başkanı olarak atandı.

KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI'NA BALIKÇI ATANDI
Öte yandan Büyük Türk Dünyası Yüzyılı Turan Federasyonu Van İl Başkanlığı Kadın Kolları Başkanlığı'na ise Merve Balıkçı atandı.

1990 yılında Van'da dünyaya gelen Merve Balıkçı, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nde eğitimi tamamladıktan sonra, 5 yıl boyunca AK Parti'de hem gençlik kolları, hem de kadın kollarında görev yaptı. Kendisini lösemi hastalarına ve çocuklarına adayan Balıkçı, onlara yardım elini uzatıyor.

  • Etiketler : VAN HABERLERİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.