Van OSB 10. Dönem Başkanı, VOS...
MEBİT

İş insanı Bozkurt’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 5 maddelik talep listesi!

Van OSB 10. Dönem Başkanı, VOSİAD Başkanı, Bosaş Grup YK Başkanı Şemsettin Bozkurt, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Van ziyareti öncesi 5 maddelik talep listesi hazırladı.

Abone Ol

2024-03-15 02:34:55 | Son Güncelleme : 2024-04-28 15:04:17

İş insanı Bozkurt’tan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 5 maddelik talep listesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 15 Mart Cuma günü, saat 13.00'da Van’a geliyor. Erdoğan’ın ziyareti öncesi hazırlıklar tamamlanırken, Vanlı iş insanı Şemsettin Bozkurt, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak Van’a dair 5 maddelik talep sıraladı. 

Bozkurt, şu talepleri sıraladı: “Sayın Erdoğan yarın Van’a geliyor. Hazır bol müjdeli döneme girmişken ben de bir Vanlı yurttaş olarak sayın Erdoğan’dan şu müjdeli haberleri bekliyorum. “Biz Van’da yerel yönetimleri kazansak da kazanamazsak da hükümet olarak Van’a şu icraatları yapacağız!” Van’a hafif raylı sistemi yapacağız. Van Çevre Yolu’nu bitireceğiz. Van’a 20 bin kişilik modern bir stadyum yapacağız. Van OSB ve Van Gölü kesintisiz demiryolu projelerini hayata geçireceğiz. Van’a Lojistik Merkezi ve Serbest Bölgeyi kuracağız. Sıralarsak sorun çok ama! Şimdilik bu 5 madde yeterli. Vallahi billahi tallahi bunu başarırsa ben de bu işi Vanlı AK Partili siyasetçilerin çok ciddi bir başarısı olarak göreceğim. Ve onları alkışlayacağım”

  • Etiketler : İŞ İNSANI
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER