Vanlı iş insanı Özcan Kara’nın...
MEBİT

Van'da görkemli düğün: Kara ve Şahar çifti dünyaevine girdi

Vanlı iş insanı Özcan Kara’nın kardeşi, iktisat alanında ihtisas yapmış Reşat Kara ile mimar Dilfuruz çifti görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.

Abone Ol

2023-11-21 02:42:10 | Son Güncelleme : 2024-07-26 18:17:31

Van'da görkemli düğün: Kara ve Şahar çifti dünyaevine girdi

Vanlı iş insanı Özcan Kara’nın kardeşi, iktisat alanında ihtisas yapmış Reşat Kara ile Van’ın tanınmış ailelerinden Şahar ailesine mensup, mimar Dilfuruz Şahar çifti görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.

İskele Parkı'nda düzenlenen düğün törenine siyasi partilerden, STK'lardan, iş dünyasından binlerce davetli katılırken, çalınan Kürtçe ve Türkçe müzikler eşliğinde geç saatlere kadar halaylar çekildi.

Genç çift Dilfuruz Şahar ve Reşat Kara’nın nikâhını Edremit Belediye Başkanı İsmail Say kıyarken, çiftin şahitliğini ise Ak Parti İl Başkanı Emre Güray, Şerif Erbenzer, Volkan Kara ve Hasan Kara yaptı. Başkan Say, genç çifte ömür boyu mutluluklar diledi.

Düğüne ev sahipliği yapan damadın abisi iş insanı Özcan Kara, “Çok yoğun bir katılım oldu düğünümüze. Herkes bizimle birlikte bu mutluluğu paylaştı. Bu mutlu günümüz çok neşeli, heyecanlı ve güzel geçti. Katılan konuk sanatçılarımıza, akrabalarımıza, çevremize, aşiretimize, kanaat önderlerimize, herkese çok teşekkür ediyorum. En kötü günümüz böyle olsun. Kültürümüzü yansıtabildiysek, dostlarımızı mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Bizi yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Düğün, takı merasimi ile son buldu.

Bizde GazeteVAN olarak çifti kutluyor; mutluluklar diliyoruz.

  • Etiketler : DÜĞÜN AŞİRET
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER