Play-off 1. turunda bugün 1461...
MEBİT

Play-Off Öncesi Van Spor'a Tam Destek!

Play-off 1. turunda bugün 1461 Trabzon ile karşılaşacak olan Bitexen Van Spor FK’nin sahadan galibiyetle ayrılması durumunda başarı priminin 2. Başkan Veysel Ürüm tarafından karşılanacağı açıklandı.

Abone Ol

2023-05-25 13:14:20 | Son Güncelleme : 2024-04-06 18:30:55

Play-Off Öncesi Van Spor'a Tam Destek!

Bir sezonun emeğinin karşılığını almak isteyen Van Spor FK, play-off ilk maçında deplasmanda karşılaşacağı 1461 Trabzon FK’yi mağlup etme arzusunda.

Taraftarlar, yönetim, tüm camia bu maça kilitlenirken, takımın 2. tura yükselmesi durumunda başarı priminin Van Spor FK 2. Başkanı Veysel Ürüm tarafından karşılanacağı açıklandı.

Ürüm, yaptığı paylaşımda; “Mesele Van ve Van Spor ise bizim gövdemiz taşın altındadır. Oynayacağımız Play-off maçında, bu güne kadar olduğu gibi maddi manevi her konuda takımımızı destekleyeceğiz. Bu vesile ile bütün camiaya başarılar diler, şimdiden tebrik ederim” ifadelerine yer verdi.

Van Spor Kulübü tarafından yapılan açıklamada, deplasmanda konaklama masraflarının da Asbaşkan Erol Temel tarafından karşılandığı belirtilirken, kulüp genel sekreteri Gökhan Hanoğlu tarafından da kulübe 200 bin TL bağış yapıldığı aktarıldı.

Kulübün sosyal medya hesaplarından, destekte bulunan Veysel Ürüm, Erol Temel ve Gökhan Hanoğlu’na teşekkür edildi.

WANHABER

  • Etiketler : VAN SPOR TFF PLAY-OFF
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER