Dedeman, mevcut ve yeni markal...
MEBİT

Dedeman, Diyarbakır’dan sonra şimdi de Van’da

Dedeman, mevcut ve yeni markalarıyla Anadolu’ya açılmaya devam ediyor. 15 yıl önce çıktığı Diyarbakır’a döndükten sonra şimdi de Van’da

Abone Ol

2023-05-21 00:08:52 | Son Güncelleme : 2024-04-21 08:03:00

Dedeman, Diyarbakır’dan sonra şimdi de Van’da

Dedeman Turizm ile Didem Dede arasında Edremit’te Dedeman Van Resort & Aquapark için anlaşma imzalandı.

Van Dedeman zincirin 24. oteli oldu.

Van Resort & Aquapark’ın Banu Dedeman ve Dr. Fatih Dede ev sahipliğinde düzenlenen resmi açılış törenine; Dedeman Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Dedeman, DEKMAK Yönetim Kurulu Başkanı Murat Özmestçi, Dedeman turizm profesyoneli Ergün Demiray ve konuklar katıldı.

Özel plaja sahip, teknelerin yanaşabileceği iskelesi bulunan, su sporlarının yapılmasına olanak sunan ve küçük bir tatil köyü konseptiyle inşa edilen otel; toplam 63 odada, 150 yatak kapasiteli.

“Bu yıl 53 otele ulaşmayı hedefliyoruz”

Törende konuşan Dedeman Hotels & Resorts International Yönetim Kurulu Başkanı Banu Dedeman, “Cumhuriyetimizin 100. yılında, yarım asrı aşan geçmişimizden aldığımız tecrübe ve güçle, yüzünü geleceğe dönen bir Türk markası olarak, zincirimizin 24.oteli ‘Dedeman Van Resort & Aquapark’ın açılışını, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda gerçekleştiriyor olmanın çifte mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Banu Dedeman, “Dedeman Hotels & Resorts International çatı markamız altında farklı konseptler sunan 9 markamız ile zincirimizi büyütmeye devam ediyoruz. Bugün burada açılışını gerçekleştirdiğimiz Dedeman Van otelimiz ile birlikte hizmete açık 24, sözleşmesi imzalanmış 14, imza aşamasında olan 15 otel ve 2.000 yeni yatak kapasitesi ile birlikte bu yıl toplamda 53 otel ve 7.000 yatak kapasitesine ulaşacağımızı büyük bir mutlulukla belirtmek isterim” şeklinde konuştu.

 

turizm gazetesi

  • Etiketler : OTEL VAN HABER
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER