Van’da 14 mayıs seçimleri sebe...
MEBİT

Çağatay Akyol, aday adaylığı başvurusu yaptı!

Van’da 14 mayıs seçimleri sebebiyle hareketlilik sürüyor. Kısa süre önce İl Başkanlığı için Ankara'ya çağırılan Avukat Çağatay Akyol da AK Parti İl Başkanlığı’na giderek müracaatını gerçekleştirdi.

Abone Ol

2023-03-20 23:58:40 | Son Güncelleme : 2024-03-26 14:13:02

Çağatay Akyol, aday adaylığı başvurusu yaptı!

28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Van’da çalışmalar sürüyor. AK Parti Van İl Başkanlığında aday adaylığı başvuruları devam ederken, Avukat Çağatay Akyol da aday adaylık başvurusunda bulundu. Daha önce AK Parti’de birçok önemli görevlerde yer alan Akyol, milletvekili aday adaylık sürecini de tamamladı.

AK PARTİ DE ADAY ADAYLIK BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR!  

Programda konuşan AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, “Yoğun günler geçiriyoruz ve çok önemli seçime giriyoruz. Bu seçimde bir birinden kıymetli aday adaylarını partimizde misafir ettik. Bugün yine bizim için özel ve güzel bir programda buluştuk. Yaklaşık 6 yıl bu davaya birlikte omuz verdiğimiz ve çok kıymetli bir arkadaşımızın aday adaylık başvurusunu aldık. Bu uğurda kendisine başarılar diliyorum.” 

AVUKAT AKYOL, ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU TAMAMLADI!

 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için aday adaylık müracaatını gerçekleştiren Çağatay Akyol, şunları söyledi: “Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri muvaffak etsin. Partimiz ve memleketimiz için hayırlı neyse onu temenni ediyoruz. Bu seçim bizler için çok önemli, Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 2073 hedeflerimize doğru yürüyeceğiz. Türkiye’nin yüzyılını gerçekleştirmek adına ilk günkü aşkla, sevdayla ve hevesle çalışacağız. Ulaşılabilir bir vekil adayı olacağıma söz veriyorum. Van’a değer katacağıma söz veriyorum. Partinin en alt kademesinden bu güne verdiğimiz emek ve gayretle çalıştık, bu günden sonra da Allah bizi mahcup etmesin. İnşallah hep aynı istikamette devam edeceğiz.” 

AVUKAT ÇAĞATAY AKYOL KİMDİR?  
Van’ın Erciş ilçesinde 13.07.1982 yılında doğdu. Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden 2008 yılında mezun oldu. 2007 yılında, Erasmus programı kapsamında, Almanya Bremen Üniversitesi’nde misafir öğrenci olarak bulundu. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde, İnsan Hakları Hukuku dalında yüksek lisans eğitimi gördü. 2009-2011 yılları arasında AK Parti İstanbul İl Gençlik Kollarında Ekonomik ve Mali İşler, Dış İlişkiler komisyonları olmak üzere çeşitli komisyonlarda görev aldı. 2010 yılında, İstanbul İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen birçok siyasetçi, yazar, gazeteci ve akademisyenin konuşmacı olarak katıldığı “yuvarlak masa” toplantıları dizisinin program koordinatörlüğü görevini yaptı.  İstanbul İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen “Harmony İstanbul”, “Azınlıklar Çalıştayı” ve benzeri birçok projenin gerçekleşmesinde aktif görev aldı. 2014 genel seçimlerinde Van ilinde seçim çalışmalarına katıldı. 2017 yılında Van ilinde Referandum çalışmalarında görev aldı. 2018 yılında AK Parti Van İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. 2019 – 2020 yılları arasında, AK Parti Van İl Teşkilat Başkanlığı görevini yürüttü. 2020 – 2022 yılları arasında, AK Parti Van İl Dış İlişkiler Başkanlığı görevini yürüttü. 2019 yılında SKM İl Hukuk ve Eğitim İşleri Sorumlusu olarak görev yaptı. 2017 yılından bu yana Hukuki Araştırmalar Derneği Van kurucu şube başkanlığını yürütmektedir. Serbest avukatlık yapmaktadır. İngilizce ve Kürtçe bilen Akyol, evli ve iki çocuk babasıdır.

KAYNAK: ŞEHRİVAN GAZETESİ

  • Etiketler : Van Haber VAN VAN AK PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER