Ak Parti İl Başkanı Kayhan Tür...
MEBİT

AK Parti Van İl Başkanlığı için başkanlık yarışı başladı!

Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nun istifası sonrası yerine gelecek isim merak konusu oldu. Ulaştığımız bilgiye göre İl Başkanlığı’nda kimin göreve getireceği ile ilgili temayül yoklaması yapılıyor.

Abone Ol

2023-02-04 23:17:58 | Son Güncelleme : 2024-04-24 16:19:26

AK Parti Van İl Başkanlığı için başkanlık yarışı başladı!

Ak Parti İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu, bugün gerçekleştirilen “Van Buluşması”nda istifasını doğruladı ve görevinden ayrıldı. 

Şehrivan Gazetesi'nden Yunus Emre Aykaç'ın özel haberine göre: Türkmenoğlu’nun görevinden ayrılmasının ardından akıllara yeni il başkanın kim olacağı sorusu geldi. Hızlı bir şekilde il başkanını belirlemeyi hedefleyen Ak Parti teşkilatı ilk adımı bugün attı. Edindiğimiz bilgilere göre; Van Buluşması programı sonrası İl Başkanlığı’nda bir araya gelen teşkilat yetkilileri temayül yoklamasına başladı. İlçe teşkilatları ile yürütülen temayül yoklamasında 3-4 isim üzerinde durulduğu ve bu isimler arasında yapılacak olan temayül sonrası Genel Merkezle yapılacak istişare neticende il başkanı belirlenmiş olacak. 

TEMAYÜL YOKLAMASI NEDİR? 
Temayül nedir? Temayül yoklaması kimin kime destek verdiğini öğrenmek için yapılan bir oylama şeklidir. Genelde siyasi partiler tarafından kullanılan bu yöntem seçmenin adaylardan hangisine daha fazla ilgi, meyyal gösterdiğini anlamak için kullanılan bir araştırma yönetimidir.

  • Etiketler : VAN AK PARTİ İSTİFA Van Haber VAN AK PARTİ KAYHAN TÜRKMENOĞLU
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER