Van’da 1975 yılından bu yana o...
MEBİT

Ulak Plaza görkemli bir törenle açıldı

Van’da 1975 yılından bu yana otomotiv sektörde faaliyet gösteren Ulak ailesi Edremit ilçesi İpekyolu istikametinde Ulak Plaza mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Abone Ol

2022-12-02 17:29:58 | Son Güncelleme : 2024-04-17 09:14:01

Ulak Plaza görkemli bir törenle açıldı

Van’da 1975 yılında baba mesleğiyle başladıkları otomotiv sektöründe gelenek değişmedi. Baba mesleğini geniş bir ağa yayarak Edremit yolu üzerinde Ulak Plaza Otomotiv mağazasını açan Ulak Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ulak, Van’da istihdam ağını genişleterek bayilik sistemine geçiş yapacaklarını söyledi. 


"KANDAŞOĞLU’NDAN TEŞEKKÜR KONUŞMASI"
Açılış öncesi bir konuşma yapan Van’ın tanınan İş insanlarından olan ve Van Ticaret ve Sanayi Odası Beyaz Liste Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, “Değerli katılımcılar bugün yine bizim için mutlu bir gün nedeni ise sizlersiniz. Bir ilde bu kadar iş adamı, bu kadar mesleklerini seven meslektaşlarının arkasında duran bir kitle var mutluluğumuz budur, gücümüz de budur. Allah’ın izni ile bu ilin geleceğinde güzel günler olacak, yine nedeni sizlersiniz, bu renklerdir, bu genç girişimcilerdir. Bu iş insanlarıdır, Van’da yatırım yapan, ticaret yapan, iş inşalarımız bugün burada bizim için çok kıymetli, kıymet bir büyüğümüz, Mevlüt abi bizim için çok değerli bir insandı. Mevlüt beye yüce Rabbinden rahmet diliyorum. Kendisine layık evlatları yetiştirmiş ondan sonra bu eseri memleketine Van iline toprağına kazandırdılar. Böyle bir eser bu güzel caddemize kazandırdılar, bu sektörde yine sizlerle hizmet sunacaklar, sizlerle ortak olacaklar, bizlerde onlar için buradayız burada bu açılışı hizmet sunan katkı sunan herkese teşekkür ederim. Güler yüzünüzden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim saygılarımı sunuyorum” dedi. 


'HEDEF BAYİLİK SİSTEMİ"
Ulak Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Metin Ulak, “Otomotiv sektöründe yıllardır hizmet veriyoruz, Baba mesleğimiz, 1975 yılından bu yana bu işle uğraşıyoruz, bu anlamda vatandaşlarımıza hizmet veriyoruz. Bugün açılışını gerçekleştiğimiz iş yerimizin insanlarımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Şuan ikinci el sektöründe buluyor hizmet veriyoruz, ileri de ki süreçte bayilik sistemine geçebiliriz. 10 arkadaşımızı istihdam ediyoruz, bundan sonraki hedefimiz bu istihdam sayısını arttırarak, vatandaşlarımıza bir iş kapısı olmaktır. Bundan sonra ki hedeflerimiz vizyonumuzu genişleterek bayilik sistemine geçiş sağlayıp vatandaşlarımıza burada hizmet vermektir. 


"ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI"
Açılışa Van Ticaret ve Sanayi Odası Beyaz Liste Başkan Adayı Zahir Kandaşoğlu, İş insanları, STK başkanları, Otomobil sektörü çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

  • Etiketler : AÇILIŞ ZAHİR KANDAŞOĞLU
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER