İYİ parti Van il Başkanı Selim...
MEBİT

İYİ Parti Van il Başkanı Selim Özgökçe'den Halk Ekmek Açıklaması!

İYİ parti Van il Başkanı Selim Özgökçe, geçtiğimiz günlerde satışı durdurulan halk ekmek konusunda açıklamalarda bulunarak, ekmek satışlarının yeniden başlaması gerektiğini belirtti.

Abone Ol

2022-09-23 02:07:48 | Son Güncelleme : 2024-04-24 02:53:08

İYİ Parti Van il Başkanı Selim Özgökçe'den Halk Ekmek Açıklaması!

Geçtiğimiz günlerde Van’ın İpekyolu, Tuşba ve Edremit Belediyelerinden yapılan açıklamada, üç belediye ile yüklenici firma arasında fiyat konusunda uzlaşılamaması nedeniyle halk ekmek satışının durdurulması kararı alındığı belirtildi. 

Konuyla ilgili konuşan İYİ Parti Van İl Başkanı Selim Özgökçe, ekmek satışlarına kalındığı yerden devam edilmesi gerektiğini ifade etti. Van halkının çoğunluğunun açlık sınırı altında yaşadığını hatırlatan Başkan Özgökçe, satışların durdurulmasının utanç verici olduğunu söyledi.

Yapılan davranışı Van halkına saygısızlık olarak nitelendiren Başkan Özgökçe, “Van halkının yüzdelik kısmının çoğunluğu açlık sınırının altında yaşarken belediyelerin ve yüklenici firmanın kar imajlarını düşünmesi Van halkına çok büyük haksızlıktır. Belediyelerin halk ekmek yoluyla vatandaşlara ucuz ve sağlıklı ekmek sunması onların başlıca görevlerindendir. Van’ımız çok büyük hizmetleri hak ediyor. Ancak çok büyük eksikleri vardır. Eksikleri tamamlamak yerine vatandaşa sunulan halk ekmek hizmetini sonlandırmak şahsımca utanç verici bir durumdur.” İfadelerini kullandı. 

HALK EKMEK SATIŞLARINA DEVAM EDİLMELİ! 
Halk ekmek satışlarına kaldığı yerden devam edilmesi gerektiğini belirten Başkan Özgökçe, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Belediyeler vatandaşa halk ekmek hizmetini çok görmemeli. Yüklenici firmanın ve belediyelerin bir an önce uzlaşması gerekiyor. Doğru dürüst fabrikanın olmadığı bir kentte ekmek başına düşen 70 kuruşluk bir indirimi çok görmemek gerekiyor. Zaten Van halkı işsizlikle, enflasyonla, yoksullukla boğuşurken gündemimizin halk ekmek satışının durdurulması olmamalıydı. Bizim görevimiz halkımızın sesi olmak. Bu nedenle kıymetli yöneticilerimizden ricamız bu konuyla ilgilenmeleri ve bu sorunu çözüme kavuşturmalarıdır. Biz halkımızın sesi olmaya devam edeceğiz.”

  • Etiketler : EKMEK VAN Van Haber SELİM ÖZGÖKÇE
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER