Van’da uçak seferlerinin azlığ...
MEBİT

Başkan Kandaşoğlu'ndan "Uçak Şirketi" Açıklaması

Van’da uçak seferlerinin azlığı ve bilet fiyatlarındaki artışlar devam ederken, iş insanı Zahir Kandaşoğlu’ndan da flaş bir hamle geldi. Kandaşoğlu, kentte yeni bir uçak şirketi kuracaklarını belirterek, görüşmelerin devam ettiğini söyledi.

Abone Ol

2022-06-17 00:59:41 | Son Güncelleme : 2024-04-25 09:46:20

Başkan Kandaşoğlu'ndan "Uçak Şirketi" Açıklaması

Son yıllarda Van’da uçak sayısının azalması bilet fiyatlarının artmasına neden olurken, sorunun çözümü içinde çağrılar devam ediyor. Birçok kesim tarafından sosyal medyadan tepkiler gelmeye devam ederken, kentin önemli isimlerinden biri olan İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu’ndan da önemli bir paylaşım geldi.  

KANDAŞOĞLU, VAN’DA UÇAK SORUNUNU YORUMLADI  
Konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımlarında bulunan Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası (VATSO) Derneği Başkanı ve İş İnsanı Zahir Kandaşoğlu, “Van’da uçak seferlerinin az bilet fiyatlarının yüksek olması ulusal bir krize döndü.  Bugün uluslararası uçak kiralama işi yapan insanların görüşünü aldık. Dediler ki; Van için birkaç sabit uçuş izni alabilirseniz, bir şirket kurun, uçak kiralama işini biz hallederiz.” Şeklinde yorumladı.   

VATSO olarak Van’a bir uçak şirketi kazandıracaklarını belirten Kandaşoğlu, “Şirket çok ortaklı olacak, isteyen herkes hissedar olabilir. Şirket sayesinde diğer uçak şirketlerinin keyfi uygulamalarına son vereceğiz. Van bu işi yapacak güçte. Başaracağız.” Şeklinde konuştu.
 

  • Etiketler : VAN HABER VAN ZAHİR KANDAŞOĞLU
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER