Van merkezde okulların yarın t...
MEBİT

Van'da (merkez) okullar tatil mi? 24 Aralık 2021

Van merkezde okulların yarın tatil olup olmadığı merak ediliyor. 24 Aralık 2021Van'da okullar tatil mi? Van'da bugün okul var mı? Valilik'ten açıklama yapıldı mı? sorusunun yanıtı. Van'da okullar tatil mi? Van kar yağışı. 24 Aralık Van'da okullar tatil mi? Van'da okullar tatil mi son dakika.

Abone Ol

2021-12-24 02:03:36 | Son Güncelleme : 2024-04-23 04:55:48

Van'da (merkez) okullar tatil mi? 24 Aralık 2021

Yurdun büyük bölümünde etkili olan kar yağışı nedeniyle eğitim ve öğretimde aksamalar meydana gelmeye devam ediyor. Doğu Anadolu'da esarete dönüşen kar yağışı nedeniyle birçok il ilçeleri ile zaman zaman zaman bağlantılarını kaybediyor. Van Valiliği de Van - Bahçesaray kara yolunun yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapatıldığını duyurdu.

Akşam saatlerinde Van kent merkezinde kar yağışının etkisini göstermeye başlamasıyla da her yer beyaza büründü.  Van'da okulların tatil olup olmadığı yönünde bilgiler, gelen son dakika haberleri araştırılıyor. Peki ama Van merkezde okulların tatil olup olmadığına dair bir açıklama geldi mi? Vatandaşlar özellikle popüler sosyal medya hesaplarından sıklıkla "okullar tatil mi?" sorusunun cevabını arıyor. 

İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili İhsan Emre Aydın, Twitter hesabından kar yağışı altında araba sürerken çektiği videoyu paylaşarak "Buzlanmaya aman dikkat" diyerek sürücüleri uyardı. Bir vatandaşın 'tatil olur mu?' acaba sorusuna Kaymakam İhsan Emre Aydın, "Tatil için Sn. Valimiz @valibilmez'e soracağız." cevabını verdi.

Taşımalı eğitim için tatil kararı

Valilikten yapılan açıklamada,"Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşuları nedeniyle ilimiz merkez İpekyolu, Tuşba ve Edremit ilçelerinde taşımalı eğitim yapılan okullar (1) gün tatil edilmiştir." Denildi.

GazeteVAN/GÜNCEL

  • Etiketler : Van Haber VAN VAN HABER KAR YAĞIŞI OKUL KAR TATİLİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER