İPEKYOLU

Takva ve İnan ailelerinin mutlu günü

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva'nın oğlu Egit Takva ile Helin İnan, düzenlenen düğün töreniyle dünyaevine girdi. İş, siyaset ve bürokrasi dünyasından çok sayıda ismin katıldığı törende, genç çiftin nikah şahitliğini eski Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Hüseyin Çelik, Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Van TSO Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş ve Erkan Seydibey yaptı.

Abone Ol

2026-09-01 13:16:54 | Son Güncelleme : 2026-09-02 07:04:23

Takva ve İnan ailelerinin mutlu günü

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva'nın oğlu Egit Takva ile Helin İnan'ın düğün töreni, Sütçü Düğün Salonu'nda yapıldı. İş, siyaset ve bürokrasi dünyasından çok sayıda kişinin katıldığı düğünde, genç çiftin mutluluğuna ortak olundu.

GELİN VE DAMADIN ŞAHİTLİĞİNİ ÖNEMLİ İSİMLER YAPTI

Düğün töreninde Egit Takva ve Helin İnan'ın nikâh şahitliğini eski Millî Eğitim Bakanı Prof. Dr. Hüseyin Çelik, Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Van TSO Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş ve Erkan Seydibey yaptı.

Nikâh töreninin ardından genç çifte evlilik cüzdanı takdim edildi.

HÜSEYİN ÇELİK'TEN GENÇ ÇİFTE EVLİLİK TAVSİYESİ

Düğün töreninde konuşan eski Millî Eğitim Bakanı Prof. Dr. Hüseyin Çelik, genç çifte mutluluklar dileyerek evlilik hayatına ilişkin tavsiyelerde bulundu.

Çelik, “Biz resmî, sizler fahri şahit oldunuz. İnşallah ömür boyu aynı yastıkta ihtiyar ve iki cihanda bahtiyar olurlar. Güzel bir insan ve güzel bir dost olan Van TSO Başkanı Necdet Takva, birkaç dönemdir Van’ımızı başarılı bir şekilde temsil ediyor” dedi.

Gençlere evlilik konusunda tavsiyelerde bulunan Çelik, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Sevgili gençler, evlilik ‘ben’ olmaktan vazgeçip ‘biz’ olmayı başarabilmektir. Gençlerimize dua edilirken, ‘Aynı yastıkta kocasınlar’ derler. Fakat o yastıklar şimdi küs yastık oldu, bölündüler. Yastıklar bölünse de sizin güzel yürekleriniz hiçbir zaman bölünmesin inşallah.

Son olarak iyi bir evliliğin sırrı 4 S’yi takip etmektir. Birinci S sevgidir, ikinci S saygıdır, üçüncü S sadakattir ve dördüncüsü sabırdır. Bu 4 S’yi takip ederseniz inşallah çok güzel bir evlilik olur.”

Çelik, konuşmasının ardından evlilik cüzdanını gelin ve damada takdim etti.

DAVETLİLER GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Takva ve İnan aileleri, düğün törenine katılan davetlilerle yakından ilgilendi. Davetliler, yerel sanatçıların seslendirdiği Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde eğlendi.

Renkli görüntülerin yaşandığı düğün töreninde davetliler, Egit Takva ve Helin İnan çiftinin mutluluğuna ortak oldu.

GazeteVAN olarak biz de genç çifte ömür boyu mutluluklar diler, Takva ve İnan ailelerini tebrik ederiz.

  • Etiketler : Necdet Takva
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER