Van Büyükşehir Belediye Eşbaşk...
MEBİT

VBB Eşbaşkanları Şedal ve Zeydan'dan Özalp ile Saray'a ziyaret

Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkanları Neslihan Şedal, Abdullah Zeydan beraberindeki heyetle birlikte Saray ve Özalp ilçelerini ziyaret etti.

Abone Ol

2024-05-15 02:21:04 | Son Güncelleme : 2024-07-26 19:19:31

VBB Eşbaşkanları Şedal ve Zeydan'dan Özalp ile Saray'a ziyaret

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanları Neslihan Şedal ile Abdullah Zeydan ilçe ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Eşbaşkanlar Özalp ve Saray ilçelerine birer ziyaret gerçekleştirdi. 

İlk olarak Saray ilçesine gelen Eşbaşkanlar Saray Belediye Eşbaşkanı Davut Acar ve Filiz Öztürk karşılandı. 

Belediye Ziyaretinin ardından Esnaf ve yurttaşların sorun ve taleplerini dinleyen Eşbaşkanlar, beraberindeki heyet ile birlikte Saray Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve 300 kişiye istihdam sağlayacak tekstil fabrikasının temel atma törenine katıldı.

Belediye Eşbaşkanlar “Saray Belediyemizin böyle bir çalışmaya imza atması bizim için çok önemli. Kentte böyle istihdam alanlarının oluşması işsizlikle mücadele eden halkımız için kıymetlidir. Bizim sosyal belediyecilik anlayışımız da budur. Tekstil fabrikası Saray halkına hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Temel atma töreninin ardından Eşbaşkanlar Şedal ve Zeydan Özalp ilçesine geçti. Burada Eşbaşkanlar, Özalp Belediye Eşbaşkanları Sakine Kutpınar ve Ecevit Ceylancı’yı belediye binasında ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

Ziyaretin ardından Eşbaşkanlar ve beraberindekiler Sivil Toplum Kuruluşlarıyla bir araya gelerek ilçe halkıyla buluştu. 

İlçe halkı ile selamlaşan Esbaşkanlarımız Büyükşehir Belediyesi olarak Özalp ilçesinin kalkınması için Büyükşehir Belediyesi olarak gereken desteği vereceklerini söyledi.

Eşbaşkanlar Kutpınar ve Ceylancı ziyaretin kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek, yapacakları projeler hakkında bilgi verdi.

  • Etiketler : VAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ZİYARET
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER