Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçiml...
MEBİT

Bir yandan Bedirhanoğlu bir yandan Kayatürk

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimlere sayılı günler kalırken, Van’da seçim sahası bir yandan Bedirhanoğlu bir yandan da Kayatürk’ün seçim arenasına döndü.

Abone Ol

2023-05-24 16:34:33 | Son Güncelleme : 2024-04-21 13:21:51

Bir yandan Bedirhanoğlu bir yandan Kayatürk

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimlere sayılı günler kalırken siyasi partiler sahada aktif olarak yer almaya devam ediyor. Kentin bir yanında AK Parti diğer yanında CHP aktif sahada çalışmalara devam ediyor. AK Parti adına yapılan çalışmalar Van Milletvekili Burhan Kayatürk önderliğinde yapılırken, CHP adına ise yapılan çalışmalar Seracettin Bedirhanoğlu ve Ankara’dan gelen Milletvekillileriyle yürütülüyor.

Bahçesaray’da Bedirhanoğlu
İlçe ilçe, köy köy, esnaf esnaf gezerek 2ç. Tur için destek talep eden Bedirhanoğlu, “Kimsenin umutsuz olmaya hakkı yok. Her şey ortada. Algılarla, montajlarla bu ülke yönetilemez. Bankalarda yaşanan kriz, tek adam rejiminin ülkeyi ne hale geldiğini gösteriyor. Buna dur diyecek olan sizlersiniz. Bunun için İstanbul Milletvekilimiz Gökhan Günaydın ile birlikte Bahçesaray'da çalışıyoruz” dedi.

Erciş’te Kayatürk
Seçim çalışmasını Erdiş’te devam eden Kayatürk, ise esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek 2. Tur için desteklerini istedi. Katıldıkları her programda yoğun bir katılımla karşılaştıklarını belirten Kayatürk, destek veren vatandaşlara teşekkürlerini iletti.

Yeni Doğu Gazetesi  / Hikmet PÜLAT

  • Etiketler : SERACETTİN BEDİRHANOĞLU BURHAN KAYATÜRK VAN SEÇİM
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER