AK Parti Van milletvekili aday...
MEBİT

AK Parti'nin Van milletvekili adaylarını belirleyecek komisyon başkanı o isim oldu

AK Parti Van milletvekili adayları. AK Parti Van milletvekili adayları 2023. Van milletvekili adayları. AK Parti Van milletvekili adayları liste. AK Parti Van milletvekili adayları komisyonları. Van'da bugün. Van'da son dakika.

Abone Ol

2023-03-27 23:38:25 | Son Güncelleme : 2024-03-28 02:51:16

AK Parti'nin Van milletvekili adaylarını belirleyecek komisyon başkanı o isim oldu

AK Parti'de milletvekili aday adaylığı başvuruları 23 Mart'ta sona erdi. Hafta sonu gerçekleşen temayül yoklamasının ardından sıra komisyon görüşmelerine geldi. Milletvekili aday adayları ile yüz yüze yapılacak olan mülakatlarda Van'dan sorumlu isim Hamza Dağ oldu.

AK Parti'de, 14 Mayıs’ta gerçekleşecek Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalar sürüyor. Van'da da bu kapsamda çalışmalar devam ediyor. AK Parti Van Milletvekili aday adaylığı başvurularının ardından hafta sonu da temayül yoklamaları gerçekleşmişti. AK Parti milletvekili listelerini belirlemek için şimdi de iller bazında mülakat komisyonları kurdu. Şehrivan, Van'da da kurulan mülakat komisyonunda yer alan isimlere ulaştı. İşte o isimler...

KOMİSYON BAŞKANI

Hamza Dağ

KOMİSYON ÜYELERİ

Abdurrahman Kurt Mehmet Ali Zengin Aslı Seren Osman Ertuğrul Yörük

KURT, VAN’I İYİ BİLİYOR

Bölgenin sevilen isimlerinden birisi olan Abdurrahman Kurt, geçtiğimiz yıllarda Van ve ilçeleri ile ilgili koordinatörlük görevleri yürütmüş bir isim olarak dikkat çekerken, komisyon üyeleri içerisinde Van’ı en iyi bilen Ak Partili siyasetçi olarak öne çıkıyor.

 

  • Etiketler : Van Haber VAN AK PARTİ SİYASET MİLLETVEKİLİ BAŞKAN ADAYI van'da son dakika van'da bugün
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER