Van’ın İpekyolu ilçesinde bir...
MEBİT

İki Nisan'da Lavısta Chocolate - Patisserie Açıldı

Van’ın İpekyolu ilçesinde bir kadın öncülüğünden “Lavısta Chocolate & Patisserie” isimli iş yeri açıldı.

Abone Ol

2023-03-19 01:03:58 | Son Güncelleme : 2024-03-28 20:18:34

İki Nisan'da Lavısta Chocolate - Patisserie Açıldı

Van ili İpekyolu ilçesi İki nisan mevkiinde Lavısta Chocolate & Patisserie açılışı birçok iş insanı, Sivil Toplum Kuruluşu ve eğitimcilerin katılımıyla gerçekleşti.

Van Gazetesi'nin haberine göre: Lavısta Chocolate & Patisserie İşletme sahibi Uzman klinik psikolog Nazan Beyazağaç,“Kendi mesleğimin dışında Van ilinde farklı lezzetlerinde buluşması için böyle bir sektöre atıldım. Açtığımız bu sektör, Van ilinde önü açık olan ve talep edilen bir sektördür. Her yerde tatlı ve çikolata yiyebilirsiniz ama kaliteli, lezzetli birde katkı maddesi olmayan yerler nadirdir. Bizlerde katkı maddesi kullanmayan yerlerden biriyiz. İnsanların üretime olan bakış açısının biraz daha ilerlemesini istiyorum. İstihdamın artması, tüketici yerine üretici olma düşüncesinin fazlalaşması kanaatindeyim. Fakat; imkanların kısıtlı olması ve insanların bir türlü yeniliğe açık olmaması bu tarz durumları için bir dez avantajdır. Yeni açılan işletmemize herkesin gelmesini farklı lezzetlerimizi tatmalarını umut ediyoruz." dedi.

İşletme açılışına; Van KOSGEB Müdürü Bilal Emre Yörük, Veysel Koç, Prof. Dr. Eray Çelik, İş İnsanı Faruk Biner, Yavuz Kahraman, Etçi Sinan Usta, STK ve bir çok iş insanının katılımı ile gerçekleşti.

  • Etiketler : VAN HABER VAN İŞYERİ AÇILIŞ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER