Uzun yıllar radyo ve televizyo...
MEBİT

Kasım Alper Özdemir Van’da Sevgiyi Paylaştı

Uzun yıllar radyo ve televizyonlarda şiiri sevdirmek için çalışmalar yapan şair ve yazar Kasım Alper Özdemir, kurmuş olduğu 'İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği' bünyesinde önemli sosyal sorumluluk projelerine imza atıyor.

Abone Ol

2022-11-25 22:39:36 | Son Güncelleme : 2024-04-14 20:04:41

Kasım Alper Özdemir Van’da Sevgiyi Paylaştı

Türk Edebiyatı'nın başarılı ve genç ismi, uzun yıllar radyo ve televizyonlarda da şiiri sevdirmek için nitelikli çalışmalara imza atan şair ve yazar Kasım Alper Özdemir, üç yıl önce kurmuş olduğu 'İyilik Hareketi Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Derneği' ile yurt içi ve yurt dışında yüzlerce köyü ziyaret etti. Özdemir, ziyaretlerine çocuklara bot, mont, forma, oyuncak, kitap ve kırtasiye malzemeleri dağıttı. Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında farkındalık oluşturan yazar Kasım Alper Özdemir’in bu haftaki son durağı İpekyolu Gençlik Merkezi ve Van'ın İpekyolu İlçesi'ne bağlı Kaymakamlı Mahallesi oldu.

Kaymaklı Mahallesi'ne Köy Okulları Yardımlaşma Projesi gençliği ile birlikte giden Özdemir, yüzlerce ilkokul öğrencisine mont hediye ederek yaş pasta ikramında bulundu. Özdemir, çocuklarla bol bol sohbet edip, özçekim yaparak kendi sosyal medya sayfasından videolar yayınladı ve köydeki mutlu anları takipçileri ile paylaştı. Gençlerin davetiyle İpekyolu Gençlik Merkezi'nde gençlerle sohbet eden ve şiirler okuyan Özdemir iyilik hareketinin faaliyetlerini de gençlere aktardı.

"BÖLGEYE GELMEK İSTİYORUM"
Dernek bünyesinde yapılan çalışmaların çok verimli geçtiğini kaydeden Kasım Alper Özdemir, "Van Gölü’nün şehri güzel ilimiz Van’da olmak onur verici. Cizre’den geçtiğimiz hafta başladığım Doğu yolculuğu Mardin Midyat, Hakkari Yüksekova ve Esendere köyleri ile devam etti ve finali Van'da yaptık. Van insanı da misafirperver ve kadirşinas herkese ayrıca teşekkür ediyorum. İyiliği paylaşmak ve farkındalık oluşturmak için yine bu bölgeye gelmek istiyorum." Dedi.

  • Etiketler : Van Haber VAN İPEKYOLU OKUL
  • YORUM YAP
    Yorumlar (1)
    İrfan 2022-11-26 10:17:40

    Böyle adamlar her yere lazım

    ÖNERİLENLER