İPEKYOLU

Mavi Bayraklı Halk Plajı’nda 2026 yaz sezonu sona eriyor

Tuşba Belediyesi tarafından vatandaşların kullanımına sunulan Mavi Bayraklı Halk Plajı’nda 2026 yaz sezonu, 15 Eylül itibarıyla sona erecek.

Abone Ol

2026-09-15 17:40:10 | Son Güncelleme : 2026-09-16 12:01:56

Mavi Bayraklı Halk Plajı’nda 2026 yaz sezonu sona eriyor

Tuşba Belediyesi, Van Gölü kıyısında hizmet veren Mavi Bayraklı Halk Plajı’ndaki 2026 yaz sezonunun tamamlandığını duyurdu. Belediyeden yapılan açıklamada, 15 Eylül 2026 itibarıyla plajda sunulan sezonluk belediye hizmetlerinin sona ereceği ve yaz sezonu kapsamında yürütülen faaliyetlerin sonlandırılacağı belirtildi.

Çalışanlara ve vatandaşlara teşekkür
Açıklamada, yaz sezonu boyunca Van Gölü kıyısında vatandaşlara güvenli, temiz ve nitelikli plaj hizmeti sunulmasına katkı sağlayan çalışanlara teşekkür edildi.

Plajdan yararlanan vatandaşlara da teşekkür edilen açıklamada, belediyenin kentteki doğal ve kültürel değerleri korumaya yönelik çalışmalarını sürdüreceği ifade edildi.

Sosyal yaşam alanları geliştirilecek
Tuşba Belediyesinin açıklamasında, vatandaşların sosyal yaşam alanlarının geliştirilmesine ve halka nitelikli hizmet sunulmasına önümüzdeki dönemde de devam edileceği kaydedildi.

  • Etiketler : MAVİ BAYRAKLI PLAJ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER