Tuşba'da AK Parti İlçe Başkanı...
MEBİT

Başkan Baran ve Yönetim Kurulu Üyeleri vatandaşlarla bir araya geldi 

Tuşba'da AK Parti İlçe Başkanı Erdal Baran, Kalecik Mahallesi’ndeki halkla buluşma programına katılıp vatandaşlarla bir araya geldi.

Abone Ol

2023-12-20 17:16:36 | Son Güncelleme : 2024-05-02 23:34:49

Başkan Baran ve Yönetim Kurulu Üyeleri vatandaşlarla bir araya geldi 

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kalecik Mahallesi'nde halkla bir araya gelerek vatandaşların isteklerini ve taleplerini dinledi. Toplantıda, bölgedeki eksiklikler ve sorunlar ele alındı.

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kalecik Mahallesi'nde yer alan Aile Toplum Merkezi'nde halkla bir araya geldi. Toplantıda, mahalle sakinlerinin istekleri, talepleri ve eksikliklerine odaklanıldı. Başkan Erdal Baran, halkın sorunlarını en iyi şekilde anlamak ve çözüm önerilerini değerlendirmek için vatandaşlarla yakından ilgilendi. Kalecik Mahallesi'nde yaşayan bireyler, altyapı hizmetleri, mor otobüs saati sıkıntısı, okullarda çocuklara uyuşturucu ulaştıran yabancı kişilerin engellenmesi, sosyal aktiviteler gibi çeşitli konuları dile getirerek Başkan Baran'a aktardılar. AK Parti Tuşba İlçe Başkanı ve yönetim ekibi, halkın istek ve taleplerini titizlikle not alarak, mahalledeki gelişmeleri sağlamak için çalışmalara başlamayı taahhüt etti. Başkan Baran ve ekibi, vatandaşların taleplerini dikkate alarak bölgedeki sorunları çözüme kavuşturduklarını ve bunu sürdüreceklerini ifade etti.

AK Parti Tuşba İlçe Başkanı Erdal Baran şu açıklamalarda bulundu;
“Yaklaşık 2 buçuk ay oldu, Tuşba ilçe başkanı olarak atandık. Tabii beraberinde yönetimimizi de kurduk. Gerek makama gelerek gerekse telefonla tebrik için arayan herkese çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz, Tuşba'da 67 tane mahallemiz var. Bunların 59 tanesi kırsal, 8 tanesi merkez mahalledir. Yaklaşık 20 gündür kırsaldan başlayıp merkez mahallelerimizde buluşmalarımızı yapıyoruz. Bu buluşmalara çok kıymet veriyoruz. istedik ki vatandaşımıza biz gidelim. Onlarla hem tanışmış olalım hem onlar bizi dinlesin varsa onların bir talepleri kendi mahalleleriyle alakalı onları dinleyelim. Bu süreçte de çözüm noktasında teşkilat olarak ne gerekiyorsa, biz de sizlerin yanınızdayız. Sizlerle hasbihal edeceğiz. Biz, sizleri dinlemeye geldik. Kalecik, büyük bir mahalle. Nüfus ve seçmen açısından, bizim için çok önemli. Yatırımların hem devlet nezdinde hem de belediye nezdinde, olumlu gördüğümüz bir mahallemiz. Ben tekrardan hoş geldiniz diyorum. Evet, şimdi söz sizde, sizleri dinlemek istiyoruz diyerek konuşmasını tamamladı. 

Ak Parti Tuşba İlçe Kadın Kolları Başkanı Selver Gündüz Şunları kaydetti;

“Hoş geldiniz, Kalecik mahalle sakinleri. Kalecik bizim için çok kıymetli ve değerli çünkü. Rahatça kapılarını çalabileceğimiz insanlarla dolu. Allah razı olsun hepsinden, kapılarına gittiğimiz zaman bizleri hiçbir zaman geri çevirmiyorlar, aksine içeriye davet ediyorlar ve güler yüzleriyle bizleri mutlu ediyorlar. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu arada, belediye seçimleriyle ilgili yoğun bir çalışma başlatıyoruz. Allah nasip ederse tekrar sizleri rahatsız edeceğiz, kapılarınıza geleceğiz. Sizlerle hasbihal edip, konuşmalar yapacağız inşallah. Kalecilik mahallesinde 23 sandığımız var ve bin beş yüz kadın üyemiz bulunuyor. Bu sefer çok büyük bir oy potansiyeli olacağını düşünüyorum. Hepinizden desteklerinizi bekliyoruz inşallah. Her zaman kapımız sizlere açık, sizi teşkilatımıza bekliyoruz. Teşekkür ediyorum. Hayırlı akşamlar, hepinizi selamlıyorum.” 

AK Parti Tuşba ilçe Başkan Vekili Hakan Şevgin; “Hepinizi selamlıyorum. Biz, ilçe başkanımızla beraber, ilçe yönetimi olarak tüm mahallelerimizle buluşmak istiyoruz. Çünkü insanların taleplerini, dileklerini ya da eksiklerini duyup yerinde müdahale ederek çözüm üretiyoruz. Biliyorsunuz, önümüzde bir süreç var. Bu süreçle alakalı olarak biz elimizden geleni yapacağız. Tekrar hepiniz hoş geldiniz, saygılar sunuyorum" sözlerini kaydetti.

AK Parti Tuşba İlçe Teşkilat başkanı Abdullah Kızıltaş da Kalecik mahalle sakinlerini saygı sevgi ve hürmetle selamlıyorum diye sözlerine başladı. Ak Parti Tuşba ilçe teşkilatı tüm kademeleriyle sahada aktif olarak çalışmakta ve büyük bir coşku ve heyecanla süreci yönetmektedir. 67 mahallenin tamamını ziyaret edip çalışmalarımızdan bahsedeceğiz ve her zaman halkımızın dilek ve taleplerine önem verip onların yanında olacağımızı burdan bildiriyoruz. Tekrardan hepinize çok teşekkür ediyorum dedi.

AK Parti Tuşba Teşkilattan sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Kızıltaş; “Teşkilat olarak hem kırsal mahallelerde hem de merkezi bölgelerde halkımızla buluşmalar düzenliyoruz. Sizlerin yanında olduğumuzu belirtmek isteriz ve her türlü talebinizi ilgili makamlara iletmekle yükümlüyüz. Ayrıca, belediyelerimizle de iş birliği içinde çalışarak taleplerinizi aktarmaktayız. Hepinize katılımınızdan dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi

  • Etiketler : AK PARTİ VAN SEÇİM
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER