Vanspor şampiyonluk yolunda kr...
MEBİT

Vanspor zorlu deplasmandan 3 puan aldı

Vanspor şampiyonluk yolunda kritik bir galibiyete daha imza attı. İstanbul'da Beyoğlu Yeni Çarşı'ya konuk olan Vanspor, Burak Kavlak ve Harun Kavaklıdere'nin attığı gollerle maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Abone Ol

2024-04-22 01:33:56 | Son Güncelleme : 2024-05-04 02:22:21

Vanspor zorlu deplasmandan 3 puan aldı

Ev sahibi Beyoğlu Yeni Çarşı Efe İnanç teknik sorumluluğunda sahaya; Onur Tekin, Batuhan Yılmaz, Tolunay Yurtseven, Embiya Ayyıldız, Mertcan Aktaş, Berk Ali Nizam, Mehmet Soyarslan, Yusuf Ali Özer, Şemsettin Ender Kılıç, Batuhan Ekinci ve Sedat Komi onbiri ile çıktı.

Konuk Vanspor ise, Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda sahaya; Nurullah Aslan, Miraç Acer, Işık Kaan Arslan, Muhammed Ali Doğan, Harun Kavaklıdere, Hasan Bilal, Sinan Kurumuş, Erdem Seçgin, Muhammed Gönülaçar, Ahmet Eren ve Burak Kavlak onbiri ile çıktı.

Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda saat 15.00'te başlayan karşılaşmayı; Levent Gümüşdere, Volkan Esen, Hüseyin Can ve Emre Küçük hakem dörtlüsü yönetiyor.

3. dakikada Vanspor 1-0 öne geçti.

Hasan Bilal’in kullandığı köşe vuruşunda ön direkte topla buluşan Burak Kavlak, fileleri havalandırarak takımını 1-0 öne geçirdi.

25. dakikada Vanspor durumu 2-0 yaptı.

Sinan’ın derin pasında topla buluşan Hasan Bilal, yerden içeriye kesti.

Ceza alanı içinde müsait pozisyonda topla buluşan Harun Kavaklıdere fileleri havalandırarak takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

İlk yarı Vanspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

Maçın 2. yarısında maçta başka gol sesi çıkmazken, Van Spor sahadan 3 puanı alarak ayrılıyor.

Kaynak: Van Bölge Gazetesi

  • Etiketler : BELEDİYE VANSPOR
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER