Ligin bitimine 3 hafta kala şa...
MEBİT

Başkan Kıyak'tan şampiyonluk maçına davet çağrısı

Ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluk mücadelesini sürdüren Vanspor, yarın saat 15:00'da deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşıspor'a konuk olacak.

Abone Ol

2024-04-21 01:50:22 | Son Güncelleme : 2024-05-03 21:10:26

Başkan Kıyak'tan şampiyonluk maçına davet çağrısı

TFF 2.  Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor, yarın saat 15:00’da İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadında Beyoğlu Yeni Çarşıspor’la karşılaşacak. Karşılaşmayı; Levent Gümüşdere, Volkan Esen, Hüseyin Can ve Emre Küçük hakem dörtlüsü yönetecek.

İstanbul’da havaalanında takımı karşılayan Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, “Yarın Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadında Beyoğlu Yeni Çarşıspor’la şampiyonluk maçı oynayacağız. Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarla birlikte şampiyonluğa kenetlendik. Futbolcu kardeşlerimi hava alanında karşıladık. İstanbul’da yaşayan bütün Vanlıları yarın Vanspor’a destek vermeleri için Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadına bekliyoruz. Unutmayın sizler yoksanız bir kişi eksiğiz” dedi. 

Vanspor, sezon boyunca gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sahaya disiplinli ve hırslı bir oyunla çıkan takım, güçlü rakiplerini yenerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım attı.  

Vanspor, tüm zorluklara rağmen amacına ulaşmak için mücadelesini sürdürüyor. Maç sonucunda alacağı galibiyet, takımı liderlik koltuğuna taşıyabilir ve şampiyonluk umutlarını daha da güçlendirebilir. Vanspor taraftarları ise sevdikleri takımlarını desteklemek için stadyuma akın edecek ve tribünleri kırmızı-siyah renklere boyayacaklar.  

Vanspor, 72 puanla ikinci sırada yer alırken, Beyoğlu Yeni Çarşıspor 46 puanla sekizinci sırada yer alıyor. 

Vansesi Özel Haber
 

  • Etiketler : FUTBOL
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER