TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta AcnTu...
MEBİT

Eşbaşkanlar Şedal ve Zeydan Vanspor maçını taraftarlarla izledi

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta AcnTurk Sigorta Van Spor FK'nin, kendi sahasında konuk ettiği Altınordu'yu 2 - 1 mağlup ettiği maçta Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan ve eş başkan Neslihan Şedal, tribünlerden maçı izleyerek takıma destek verdi.

Abone Ol

2024-04-15 02:28:53 | Son Güncelleme : 2024-05-04 00:34:39

Eşbaşkanlar Şedal ve Zeydan Vanspor maçını taraftarlarla izledi

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden AcnTurk Sigorta Vanspor FK, Altınordu engellini 2 - 1'lik skorla geçti. 

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maçta Van Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal de, tribünlerden maçı izleyerek Vanspor'a destek verdi. 

Vansporlu yöneticiler tarafından çiçeklerle karşılanan eş başkanlar, mücadeleyi taraftarlarla birlikte izledi. 

Van Büyükşehir Belediyesi hesabından yapılan paylaşımda; "Eşbaşkanlarımız Neslihan Şedal ve Abdullah Zeydan Vanspor FK maçında. Stad girişinde Kara Kobralar ve Gölkentliler taraftar grupları tarafından çiçeklerle karşılanan Eşbaşkanlarımız maçı taraftar grupları ile beraber izliyor. Takımımıza başarılar diliyoruz!" denildi.

Eşbaşkan Zeydan ise X hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün baştan sona üstün bir oyun sergileyen ve 2-1 lik skorla Altınordusporu yenen Vanspor’umuzu tebrik ediyor, büyük başarı sağlayan tüm futbolcuları, teknik ekibi ve takımını biran olsun yanlız bırakmayan büyük taraftarımızı kutluyoruz. Ayrıca centilmence bir mücadele yürüten konuk takım futbulcularını ve teknik ekibinide tebrik ediyoruz.
@neslihansedal65 #Gölkentliler #Vanspor''
dedi.

  • Etiketler : ABDULLAH ZEYDAN
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER