Başarılı Teknik Direktör Oktay...
MEBİT

Vangölüspor'un başına Oktay Belli geçti

Başarılı Teknik Direktör Oktay Belli bu yıl Van'ın Bal liginde bulunan tek takımı olan Vangölü Sportif Faaliyetler ile anlaştı.

Abone Ol

2022-09-21 02:20:36 | Son Güncelleme : 2024-04-24 22:26:47

Vangölüspor'un başına Oktay Belli geçti

Vangölü spor son durağı olan Belli daha öncede bir çok Bal ligi takımında da görev aldı. Sırasıyla Van Başkalespor'u takımı 4 yıl çalıştırdıktan sonra Edremit spor anlaştı. Van Başkale Spor da yakaladığı başarıyı Edremit sporda devam eden başarılı teknik adam Edremit sporu yenilgisiz şampiyon yapıp.Daha sonra Ağrı Patnos spor Teknik direktörlüğünü yaptı.

Başarılı çalıştırıcı Ağrı Patnos spor'u yenilgisiz Bal ligine çıkararak gol yemeden şampiyon yaptı. Futbolculculuk döneminde profesyonel bir çok takımlarda oynayan sırasıyla Belli, Gaziantepspor Amedspor Konya Karamanspor Kilis belediyespor ve son olarak Vanspor formasını giydi.

Oktay Belli yaptığı açıklamada, Vangölüspor'la anlaşmak bizleri mutlu etmiştir. Hedefleri doğrultusunda hareket edeceklerini söyleyen Belli, "Vangölüspor'u en güzel yerlere getirmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Herkesin desteğini bekliyoruz, yaptığımız ve yapacağımız hazırlık maçlarıylada takımımızdaki uyum sorununu hal edip lige hazır hale geleceğiz." dedi.

 

  • Etiketler : SPOR FUTBOL Van Haber VAN
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER