Vanspor Futbol Kulübü As Başka...
MEBİT

As Başkan Dinçer: Dimdik durduk

Vanspor Futbol Kulübü As Başkanı Akın Dinçer, değerlendirmelerde bulundu. Dinçer, “Burası kişilerden çok daha büyük bir ekip hareketi. Kimlerin devam edip etmeyeceği önemli değil. Bu ekip Allah’ın izniyle yoluna devam edecek.” Dedi.

Abone Ol

2022-05-08 22:55:10 | Son Güncelleme : 2024-04-14 12:22:59

As Başkan Dinçer: Dimdik durduk

Vanspor Futbol Kulübü As Başkanı M. Akın Dinçer, Niğde Anadolu FK maçı sonrası stadyum çıkışında gazetecilere genel bir açıklama yaptı. Vanspor’un 1 yıllık değerlendirmesini yapan Dinçer, önemli açıklamalarda bulundu. Dinçer, bu 1 yıl içerisinde Vanspor ve kent için emek verdiklerini, ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarını dile getirdi.

AS BAŞKAN DİNÇER: HARİKA BİR YÖNETİMLE BİR YILI SÜRDÜRDÜK

Dinçer, puan itibarıyla play-off’a yetecek kadar puan aldıklarını fakat averajla istenilen seviyeye ulaşamadıklarını belirterek şunları kaydetti: “Büyük hayallerle başladığımız, büyük emekler verdiğimiz bir sezondu. İyisiyle kötüsüyle bir şekilde sezonun sonuna geldik. Aslında aldığımız puan itibarıyla play-off’a yetecek kadar puan aldık. Fakat maalesef averajla istediğimiz seviyeye ulaşamadık ve play-off’a kalamadık. Harika bir yıl geçirdik aslında. Bu şehrin onuru olan Gölkentliler Grubu, Karakobralar Grubu ve Türkiye’nin her tarafında bizi destekleyen büyük taraftarımızla çok güzel bir yıl geçirdik. Harika bir yönetimle bu bir yılı sürdürdük. Başta Kulüp Başkanımız Mehmet Avcı olmak üzere bütün yönetim kurulu üyeleri ellerinden gelenin fazlasını yaptılar.”

“SAMİMİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞTIK”

Kent için ellerinden gelenin fazlasını yaptıklarını ifade eden Dinçer, “Ben bu kulüpte 27-28 yıl önce top toplayıcılığı yapıyordum ve bugün As Başkanlık görevini Allah bana nasip etti. Onun için de çok mutluyum. Dönüp geriye baktığımda bu bir yıl için vicdanım rahat bir süreç geçirdim. Yalnız kaldığımız çok günler de oldu. Fakat dimdik durduk. Şehir kenetlensin diye bileşenlerle beraber kulübü yönetelim diye çok çaba sarf ettik. Samimi bir şekilde çalıştık. Kulübümüzün gelir kaynaklarının sağlanması için elimizden geleni yaptık. Bu şehir hak ettiği noktaya gelsin diye elimizden geleni yaptık. Olağanüstü bir kongre kararı alacağız. Daha güçlü bir şekilde devam edeceğiz. Bu bir ekip hareketi. Burası kişilerden çok daha büyük bir ekip hareketi. Kimlerin devam edip etmeyeceği önemli değil. Bu ekip Allah’ın izniyle yoluna devam edecek. Yanımızda olan tüm taraftarımıza, bütün hemşerilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

  • Etiketler : AKIN DİNÇER VANSPOR SPOR FUTBOL
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER