Türkiye’nin son dönemlerde çık...
MEBİT

PFDK Çağdaş Atan’ın Cezasını Onadı

Türkiye’nin son dönemlerde çıkışa geçen ve de ekonomik noktada ufak çaplı bir bütçeye sahip olmasına rağmen büyük işler başaran Alanyaspor, son dönemde aldığı sonuçlar ile dikkat çekti.

Abone Ol

2020-12-21 15:17:00 | Son Güncelleme : 2024-03-16 22:25:25

PFDK Çağdaş Atan’ın Cezasını Onadı

Türkiye’nin son dönemlerde çıkışa geçen ve de ekonomik noktada ufak çaplı bir bütçeye sahip olmasına rağmen büyük işler başaran Alanyaspor, son dönemde aldığı sonuçlar ile dikkat çekti. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yarışında son virajda havlu atan ve de Ziraat Türkiye kupası finalinde Trabzonspor’a yenilerek kupaya veda eden Alanyaspor, bu sezon da 7-8 haftalık bir periyodu namağlup tamamlamıştı. Daha sonraki süreçte ise önce Gençlerbirliği’ne daha sonra da Göztepe ye erteleme maçında mağlup oldu. 23 puanda takılı kalan Çağdaş Atan ve ekibi bu hafta ise Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. 

Beşiktaş Maçına Hazır Bir Görüntü

Bir önceki hafta oynana mücadelede kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Çağdaş Atan hoca ise Beşiktaş mücadelesinde takımın basındaki yerini alamayacak. Nitekim PFDK’ya yapılan itiraz sonrası cezası 1 maça indirilmişti. Alanyaspor takımının çıkış aradığı son dönemde ise Beşiktaş ortaya koyduğu başarılı oyun tablosu ile ön plana çıkıyor. Lige Alanyaspor’un aksine başarısız bir giriş yapan Beşiktaş, Alanyasporun düşüşe geçtiği bir dönemde çıkış yakalamıştı. Bu mücadele bir takım için şampiyonluk yarışına dahil olma arayışı içerirken bir takım için ise hali hazırda liderlik koltuğundaki iddianın sürdürülmesi anlamı taşıyor. Alanyaspor ekibinde ise her şey yolunda gözüküyor. Son iki sezondur şampiyonluk yarılında aktif bir şekilde yer alan Akdeniz ekibinde bu sezon için inanç tam. 

  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER