AK Parti’den Edremit Belediyes...
MEBİT

Başkan Aday Adayı Kaya'dan Ankara çıkarması

AK Parti’den Edremit Belediyesi için aday adaylığı başvurusunda bulunan iş insanı İlhan Kaya Ankara’da bir dizi ziyarette bulundu.

Abone Ol

2023-12-03 16:03:55 | Son Güncelleme : 2024-07-26 16:24:41

Başkan Aday Adayı Kaya'dan Ankara çıkarması

31 Mart 2024 yerel seçimleriyle ilgili plan ve projelerini anlatan AK Parti Edremit Belediyesi Başkan aday adayı İlhan Kaya, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu tarafından düzenlenen Ortak Yarınlar Ödül Törenine katıldı.

Starvanhaber'in haberine göre;

21 SENDİKA GENEL BAŞKANINI KATILIMIYLA TOPLANTILAR GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vahit Kirişçinin’de katıldığı programda Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Başkanı Özgür Burak Akkol ile de görüşme gerçekleştirdi. Çalışma ve sosyal güvenlik bakanı Vahit Kirişçinin ve Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu Başkanı Özgür Burak Akkol başkanlığında 21 sendika Genel Başkanının katılımı ile toplantılar gerçekleştirildi.

“ANKARA’DA VAN’I KONUŞTUK”
Edremit Belediyesi Başkan aday adayı İlhan Kaya, "Van Edremit için daha verimli bir hizmet sunabilmek için Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulunduk ve programlara katılarak, projelerimiz ile ilgili önemli fikir alışverişi yaptık. Hepsi sağ olsunlar çok güzel karşıladılar, çok verimli bir ziyaret oldu" dedi.

Başkan Kaya, Edremit ilçesi için hazır olduklarını ve her zaman daha iyi nasıl olur düşüncesiyle ileriye doğru adımlar atarak ilerleyeceklerini belirterek, ziyaretlerin devamının geleceğini ifade etti.

  • Etiketler : İLHAN KAYA VAN AK PARTİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER