AK Parti'de 28. Dönem Milletve...
MEBİT

İş İnsanı Ali İhsan Çınarbay, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu

AK Parti'de 28. Dönem Milletvekilliği aday adaylığı başvuruları bugün sona eriyor. Aday adaylık başvuranlarının devam ettiği süreçte İş İnsanı Ali İhsan Çınarbay da AK Parti Van milletvekili aday adaylık başvurusunda bulundu.

Abone Ol

2023-03-22 23:33:52 | Son Güncelleme : 2024-04-25 07:10:53

İş İnsanı Ali İhsan Çınarbay, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu

 AK Parti'de 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için çalışmalar sürüyor. AK Parti Genel Merkezi'nde milletvekili aday adaylığı başvuruları sona erirken, Van’dan pek çok kişi AK Parti milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu. Seçim süreci hızla devam ederken, yıllarca partinin farklı görevlerinde yer alan İş İnsanı Ali İhsan Çınarbay da AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray’ı ziyaret ederek, başvurusunu tamamladı.

"VATANDAŞLARIMA FAYDA SAĞLAYACAK KONUMDA YER ALACAĞIM"

AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray’a yeni görevinde başarılar dileyen Ali İhsan Çınarbay, 22 Mart Dünya Su Gününü hatırlatarak, şunları söyledi: “Dünya Su Gününün partiye bereket katması için bugün müracaatımızı yaptık. Suyun toprağa bereket kattığı gibi bizde Ak partimize bereket katmaya geldik. Seçim süreci hızlıca devam ediyor ve bende bu süreçte gerek memleketime gerek vatandaşlarıma yardımcı olmak adına aday adaylık müracaatımı yapmış bulunmaktayım. Hiçbir zaman ulaşılamaz bir vekil olmayacağım ve her zaman vatandaşlarıma fayda sağlayacak konumda yer alacağım. Beni bu önemli günde yalnız bırakmayan aile büyüklerime, akrabalarıma ve dostlarıma çok teşekkür ederim.”  

Ali İhsan Çınarbay kimdir?  

İş İnsanı Ali İhsan Çınarbay, 1974 doğumlu olup Van’ın Muradiye ilçesindendir. Lise mezunu olan Çınarbay, akaryakıt sektörü dışında inşaat sektöründe de yer almaktadır. Öte yandan Genç İş Adamları Dernek Başkanı görevini yürüttü. 2023 Van Ticaret ve Sanayi yüksek istişare kurul üyesi ve Türkiye Diyanet Vakfı Çaldıran şubesi üyesidir. Hevidi aşireti kanat önderi İsmet Çınarbay’ın oğludur.

 

  • Etiketler : Van Haber VAN MİLLETVEKİLİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER