Van'da, her yıl binlerce kişin...
MEBİT

Baharda Coşan Muradiye Şelalesine Fotoğraf İlgisi

Van'da, her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği Muradiye Şelalesi, ilkbahar ile yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra doğa fotoğrafçılarının da ilgisini çekiyor.

Abone Ol

2021-05-23 21:05:58 | Son Güncelleme : 2024-02-19 09:24:07

Baharda Coşan Muradiye Şelalesine Fotoğraf İlgisi

Van'da, her yıl binlerce kişinin ziyaret ettiği Muradiye Şelalesi, ilkbahar ile yerli ve yabancı turistlerin yanı sıra doğa fotoğrafçılarının da ilgisini çekiyor. Coşkun akmaya başlayan şelale, seyrine doyumsuz manzarası ile dikkat çekerken, doğa fotoğrafçıları şelalenin fotoğraflarını çekip, sosyal medyadan paylaşıyor.

Muradiye'deki, kente yaklaşık 90 kilometre uzaklıktaki Muradiye Şelalesi, ziyaretçilerinin beğenisini topluyor. Özellikle kışın donunca turistlerin ilgi odağı olan şelale, ilkbahar mevsiminde de gürül gürül akıyor. İlkbahar mevsimi ile debisi yükselen ve yaklaşık 20 metre yükseklikten akan şelale, en çok da fotoğraf sanatçılarının ilgisini çekiyor. Fotoğrafçılar, çektikleri fotoğrafları kendi sosyal medya hesaplaında paylaşırken, şelale kışın Pamukkale'deki travertenleri andıran buzla kaplı hali, yazın ise coşkulu akışı ile eşsiz manzara sunuyor.

 Doğa fotoğrafçısı Harun Yavruöztürk, çok sayıda kişinin ziyaret ettiği Muradiye Şelalesi'nin bahar mevsiminde ayrı güzelliğe büründüğünü belirterek, İlçede doğa fotoğrafçılığı yapıyorum. Bu yıl pandemi nedeniyle şelaleye çok az sayıda ziyaretçi geldi. Kademeli normalleşme ile ziyaretçiler buraya akın etti. Kısıtlamalar bitince biz de bunu fırsata çevirdik. Ben ve fotoğrafçı arkadaşlarım bu muhteşem doğa olayını resmedip, sosyal medya hesaplarımızdan paylaşarak burayı tanıtıyoruz dedi.

KAYNAK: DHA

  • Etiketler : MURADİYE MURADİYE ŞELALESİ DOĞA FOTOĞRAFÇISI Van Haber VAN VAN HABER VAN HABERLERİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER