Fenomenler tarafından merak ed...
MEBİT

Burakcan Övüç kimdir, nerelidir? Övüç'ün hayatı ve biyografisi

Fenomenler tarafından merak edilen isimler arasında Vanlı Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç geliyor. Sosyal medyada gündem olan Burakcan Övüç kimdir, kaç yaşında, nereli merak edildi. Burakcan Övüç'ün hayatı ve biyografisi ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Peki, Burakcan Övüç kimdir?

Abone Ol

2021-07-01 16:10:25 | Son Güncelleme : 2024-03-29 15:08:00

Burakcan Övüç kimdir, nerelidir? Övüç'ün hayatı ve biyografisi

Gündemde yer alan isimler arasında Burakcan Övüç gelmektedir. Peki, Burakcan Övüç kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi kaç, aslen nereli, mesleği ne?

BURAKCAN ÖVÜÇ KİMDİR?

Burakcan Övüç, sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğludur. Burakcan Övüç 14 Nisan 2001 doğumludur.

Burakcan Övüç doğum tarihi : 14 Nisan 2001Burakcan Övüç kaç yaşında : 20 yaşındaBurakcan Övüç nereli : Baba tarafından VanlıMurat Övüç geçtiğimiz yıl İnstagram üzerinde yaptığı paylaşımda Burakcan Övüç'ün doğum gününü kutlamıştı. Burakcan Övüç bugünlerde sosyal medyada yaptığı paylaşımla gündeme gelmişti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU!

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç, otomobilin camından küfür ederek tabancayla defalarca ateş açtı. O anlar kendi sosyal medya hesabından paylaşan Övüç, bir süre sonra paylaşımını sildi.

MURAT ÖVÜÇ KİMDİR?

Instagram hesabından paylaştığı birbirinden komik videolarla geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Murat Övüç, 1968 yılında Van'da dünyaya geldi, aslen Vanlı'dır. 5 kardeşten en küçüğü olan Övüç, yardımsever yapısıyla da sevenlerinin gönlüne taht kurdu. Tarot falı bakıp, yaşam koçluğu da yapan Murat Övüç, Pertevniyal Lisesi'nde eğitim gördükten sonra, Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümünü tamamladı. 6 yıl kadar evli olan Övüç'ün bir de oğlu bulunuyor. Fenomen isim, sosyal medyada 18 ay askerlik yaptığını da açıkladı.Başarılı fenomen, videolarının yanı sıra, Sedat Kapurtu'nun yönetmenliğini üstlendiği, 17 Ağustos 2018 tarihinde vizyona giren Benim Adım Osman isimli filmde oyunculuğunu sergiledi. Sosyal medyadan tanınan Övüç bu durumu ticarete çeviren isimler arasında. (HABERLER.COM)

  • Etiketler : BURAKCAN ÖVÜÇ FENOMEN MURAT ÖVÜÇ MAGAZİN
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER