2026-07-28 23:01:22 | Son Güncelleme : 2026-07-29 00:14:07
Türk sinemasının unutulmaz serilerinden Vizontele için beklenen haber geldi. Feyyaz Uçar'ın sunduğu F90 programına konuk olan Yılmaz Erdoğan, yeni projelerini anlatırken Vizontele serisinin üçüncü filmi üzerinde çalıştıklarını açıkladı.
Son yıllarda sinema salonlarına ilginin azalmasına dikkat çeken Erdoğan, "Sinemanın sahadan çekiliyor gibi olması çok kötü. Onu geri getirmemiz lazım. Bu sene '2 Aile Arasında'yı yaptık. Seneye de Vizontele 3 projemiz var. Öyle öyle sinemayı geri almalıyız. Başka türlü olmaz." ifadelerini kullandı.
Konu Van Gölü Canavarı olacak
Yılmaz Erdoğan, daha önce katıldığı bir programda üçüncü filmin hikâyesine ilişkin de ipucu vermişti. "Vizontele 3'te ne oluyor?" sorusuna "Bu milyon dolarlık soru" yanıtını veren Erdoğan, filmin Van Gölü Canavarı efsanesi üzerine kurulacağını doğrulamış ve yeni filmin adının "Vizontele Canavarı" olacağını açıklamıştı.
İlk iki filmde olduğu gibi yeni yapımın da Van'da çekilmesi bekleniyor.
2027'de vizyonda
2001 yılında vizyona giren ilk Vizontele, televizyonun bir Anadolu kasabasına gelişini sıcak ve mizahi bir dille anlatırken gişede büyük başarı yakalamıştı. 2004 yılında izleyiciyle buluşan Vizontele Tuuba ise 1980 darbesi öncesindeki toplumsal atmosferi konu almış ve serinin en çok konuşulan yapımlarından biri olmuştu.
Aradan geçen yılların ardından yeniden beyaz perdeye dönmeye hazırlanan Vizontele serisinin üçüncü filminin, planlamaya göre 2027 yılında sinemaseverlerle buluşması hedefleniyor.
Bu habere ilk yorum yapan sen ol.