Devlet Tiyatroları repertuvarı...
MEBİT

Travis Pine oyunu Van'da seyirciyle buluşuyor

Devlet Tiyatroları repertuvarında da yer alan politik-komedi türünün en güzel örneklerinden biri olan Travis Pine oyunu Van'da seyirciyle buluşuyor.

Abone Ol

2018-05-27 11:05:00 | Son Güncelleme : 2024-01-11 19:14:00

Travis Pine oyunu Van'da seyirciyle buluşuyor

Amerikalı yazar Sam Bobrick’in kaleme aldığı, çevirmenliğini Ekin Tuncay Turan’ın, yönetmenliğini ise Bahtiyar Engin’in yaptığı TRAVİS PİNE ‘Halktan Biri’ oyunu 02-03 Haziran (Cumartesi- Pazar) Günü Van Devlet Tiyatrosu'nda seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor.

 

Devlet Tiyatroları repertuvarında da yer alan politik-komedi türünün en güzel örneklerinden biri olan bu eser, Amerika Birleşik Devletleri Başkanları ve onların uzantılarının, pek zekice olmayan ve son derece keyfi uygulamalarının, Amerika ve dünya üzerinde insanlığa verdiği ağır hasarları sert bir dille ele alıyor. 

 

Oyunda Travis Pine karakterini başarılı oyuncu Levent Ülgen üstenirken, Ajan Tom Walker rolünde bir dönem İstanbul Devlet tiyatrosu müdürlüğü yapan oyuncu ve seslendirme sanatçısı Galip Erdal’ı göreceğiz.

 

Sahne ve dekor tasarımını başarılı tasarımcı Barış Dinçel’in yaptığı oyunun müzikleri ise Rap müzisyen Da Poet (Ozan Erdoğan) tarafından hazırlandı.

 

 


  • Etiketler : Van Haber
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER