İpekyolu Belediye Eşbaşkan Yar...
ROKA MARKET

İpekyolu’nda kar mesaisi: Ergün ve Altın çalışmaları yerinde inceledi

İpekyolu Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Cüneyt Ergün ile DEM Parti İpekyolu İlçe Eşbaşkanı Kemal Altın, gece saatlerinde yürütülen kar küreme ve temizleme çalışmalarını yerinde inceledi. Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte sahaya çıkan Ergün ve Altın, çalışmaları yürüten emekçilerle bir araya geldi.

Abone Ol

2026-01-21 12:25:23 | Son Güncelleme : 2026-01-27 17:50:53

İpekyolu’nda kar mesaisi: Ergün ve Altın çalışmaları yerinde inceledi

Kar temizleme çalışmalarının sürdüğü noktalarda incelemelerde bulunan Ergün ve Altın, saha emekçilerini selamlayarak özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Emekçilerle birebir görüşmeler gerçekleştiren heyet, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ergün: Gece ve Gündüz Sahadayız
Burada açıklamalarda bulunan İpekyolu Belediye Eşbaşkan Yardımcısı Cüneyt Ergün, çetin kış şartlarına rağmen kar yağışının başladığı ilk andan itibaren yurttaşların günlük yaşamını olumsuz etkilememesi için ekiplerin gece gündüz sahada olduğunu ve olumsu hava koşullarının sürmesi halinde, belediye olarak teyakkuzda olduklarını kaydetti. DEM Parti İpekyolu İlçe Eşbaşkanına desteklerinden ötürü teşekkür eden Ergün, yaşanan aksaklık, eksiklik ve sorunları dayanışma içinde halkla birlikte çözeceklerini de sözlerine ekledi.

‘Gösterilen Çaba Çok Büyük’
DEM Parti İpekyolu İlçe Eşbaşkanı Kemal Altın ise, çalışmaları ve gösterilen büyük çabayı, emeği bizzat yerinde gördüğünü belirterek, çalışmalarından ötürü İpekyolu Belediye yönetimi ve tüm belediye emekçilerine teşekkür ettiklerini ifade etti.

  • Etiketler : İPEKYOLU BELEDİYESİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER