31 Mart 2024 seçimlerinde İpek...
MEBİT

İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanları ziyaretleri kabul ediyor

31 Mart 2024 seçimlerinde İpekyolu Belediye başkanlığına seçilen Eş Başkanlar Canan Uzunay ve Cevdet Altındağ kamu kurum ve kuruluşları, STK temsilcileri, iş insanları ve vatandaşların hayırlı olsun ziyaretlerini makamında kabul etmeye devam ediyor.

Abone Ol

2024-04-16 15:28:15 | Son Güncelleme : 2024-04-29 19:50:33

İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanları ziyaretleri kabul ediyor

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde halkın teveccühleriyle başkanlığa seçilen Eş Başkanlar Canan Uzunay ve Cevdet Altındağ, ziyaretler kapsamında özellikle ilçe halkının istek ve talepleriyle de yakından ilgileniyorlar.

Eş Başkanların sıcak ilgi ve alakalarından dolayı memnun olduklarını ifade eden vatandaşlar İpekyolu Belediye başkanlığına seçilen Eş Başkanlar Canan Uzunay ve Cevdet Altındağ’a görev süreleri boyunca başarılı çalışmalar dileyerek, hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunuyor.

İpekyolu Belediyesi sosyal medya sayfası üzerinden yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Halkımız İpekyolu Belediye Eşbaşkanları ile bir araya gelmeye devam geliyor. 31 Mart seçimlerinin ardından eşbaşkanlara ziyaretler yoğun bir şekilde devam ediyor. Yurttaşlarımız eşbaşkanlarımız Sn. Canan Uzunay ve Sn. Cevdet Altındağ’ı belediyemizde ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu” 

"Belediye Eşbaşkanlarımıza hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda geçmiş dönemde CHP Van İl Başkanlığı yapan Sn. Cemal Şen ve beraberindekiler belediyemize ziyarette bulunarak, eşbaşkanlarımıza hayırlı olsun dileklerini ilettiler."

  • Etiketler : BELEDİYE BELEDİYE BAŞKANI
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER