Türkiye, 31 Mart mahalli idare...
MEBİT

Muhtar adayı Alıcı: Taleplerimizde ısrarcı olacağız

Türkiye, 31 Mart mahalli idareler seçimlerine hazırlanıyor. Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı olan Yenimahalle’de ise muhtar adayı Azmi Alıcı, seçmenden destek bekliyor.

Abone Ol

2024-02-24 18:01:10 | Son Güncelleme : 2024-05-01 02:08:40

Muhtar adayı Alıcı: Taleplerimizde ısrarcı olacağız

31 Mart Mahalli İdareler seçimleri için geri sayım başladı. Partiler belediye başkan adaylığı ve meclis üyeliği için adaylarını açıklayıp seçim hazırlığı yaparken muhtarlar da afişler hazırlayıp mahallelerinin sorununu çözeceklerini vadediyor.

Van’ın İpekyolu ilçesine bağlı merkez mahallelerden olan Yenimahalle de ise genç muhtar Azmi Alıcı dikkat çekiyor. Mahallesini iyi bildiğini ve sorunların çözümü için çaba göstereceğini ifade eden üniversite mezunu genç muhtar, seçmenden destek bekliyor.

Azmi Alıcı, çalışmalarla ilgili şu ifadelere yer ver verdi: "Mahallemizin yıllardan beri birçok sorunu var. Van'ın merkezine yakın mahallelerden biri olmamıza rağmen hala yol ve  kaldırım sorunu bulunuyor. Yine temel birçok hizmeti alamıyoruz. Muhtarlık kurumu Cumhuriyet'in ilanından bu yana en önemli kurumların başında gelmektedir. Bu işi hakkıyla yapacağız. Vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Mahallemizin hak ettiği şekilde anılması için, diğer gelişmiş merkez mahalleler gibi olması için çalışacağız. Mahallemizin hem sorunlarını hem de sosyolojisini iyi biliyoruz. Buna göre çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Belediyelerimizle uyumlu çalışıp, taleplerimizde ısrarcı olacağız"

  • Etiketler : MUHTARLIK OFİSİ
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER