İYİ Parti'nin Van İpekyolu kon...
MEBİT

İYİ Parti İpekyolu İlçe Başkanı Saygın Güven Tazeledi

İYİ Parti'nin Van İpekyolu kongresi yapıldı. Kongrede tek aday olan İlçe Başkanı Serkan Saygın güven tazeledi.

Abone Ol

2022-11-29 23:23:36 | Son Güncelleme : 2024-03-28 18:18:03

İYİ Parti İpekyolu İlçe Başkanı Saygın Güven Tazeledi

İYİ Parti'nin Van İpekyolu kongresi yapıldı. Seçimde İYİ Parti İpekyolu İlçe Başkanı Serkan Saygın 400 delegenin çoğunu oyunu alarak güven tazeledi. Van TSO Toplantı Salonunda düzenlenen kongreye 27. Dönem Ankara Milletvekili Prof. Dr. Ayhan Altaş, CHP Van İl Başkanı Avukat Seracettin Bedirhanoğlu, Deva Partisi Van il Başkanı Erdinç Peker ve çok sayıda partili katıldı. Kongrede konuşan, İpekyolu İlçe Başkanı Saygın, "Yapılacak kongre sonrası iktidar olma hedefimiz var" dedi.  

"ÇİN'E BATILILAR ÇOK YATIRIM YAPIYOR" 
Kongrede konuşan 27. Dönem İYİ Parti Ankara Milletvekili Prof. Dr. Ayhan Altaş "Türkiye şu anda bir yol ayrımında. Hakikaten ciddi bir yol ayrımındayız. Bu yol ayrımında ya bu şekilde bir günü kurtarmak tabiri caizse günü kurtarmak şeklinde yalpalaya yalpalaya gideceğiz. Ya da önümüzü açacağız. Kulvarda tekrar yolumuza devam edeceğiz. Bu kulvar bize parlamenter sistemi söylüyor. Bu parlamenter sistem içinde demokratik haklarımızı tekrar isteyeceğiz. Türkiye'nin şu anda önemli sorunlarından birisi hakikaten insanların adalet konusunda kendilerini koruyacak bir sistemin olmadığına inanmaları bu adalet konusu çok önemli. Şöyle önemli. Bir yatırımcı yatırım yapabilmesi için yaşlının da garanti görmesi lazım çok istikrarsız günü gününe değişen politikalar veyahut da yargının arkasında olmadığını hissettiği bir ülkeye yatırımcı gelmez. Bugün Çin'e Batılılar çok yatırım yapıyor. Çünkü demokrasi olduğundan Çin’deki ekonomik haklarımız korunabiliyor diyorlar. Yani bir yatırımcıyı malına, mülküne zarar gelmeyeceği onun bir şekilde devlet tarafından korunacağının bilgi olması lazım. Bizim de vatandaş olarak malımıza, mülkümüze, canımıza devlete emanet edip ve rahat etmemiz gerekir" dedi. 

"SORUMLULUKLARIMIZ BÜYÜK VE ÇETİNDİR" 
İYİ Parti Meral Akşener'i gönderdiği mektubu okuyan İYİ Partisi Van il Başkanı Selim Özgökçe, "Bir siyasi parti olmaktan ziyade bir yuvaya. Bugün bu yuvanın, bu ailenin ilk başkanı olarak sizlerle ne kadar gurur duysak inan azdır. Bizler sizlerin sayesinde bir dik, bir olduk. Bugün salonları doldurduk. Yarın da hep beraber alanları bulunacağız. Genel başkanımız Meral Akşener'in önderliğinde başaracağız, başaracağız, başaracağız. Değerli başkanım, milletimizin mutsuzluğa mahkûm eden, ülkemizi derin bir çizine sürükleyen bugünlerimizi tahrip, geleceğimizi tehdit eden kirli bir düzenle mücadele etmek için bir yola çıktığımız bu kutlu yolda milletimizin sevgisi, desteği ve teveccühü ile her geçen gün başarıyla bir adım daha yaklaşıyor, sizlerin kıymetli çalışmaları özverisi ve fedakarlığıyla da daha da güçleniyoruz. Biliyoruz ki tıpkı milletimiz gibi omuzlarımızdaki yük ağır sorumluluklarımız büyük ve çetindir. Ancak biz Atatürk’ümüzün dinlenmek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar, inançla asla durmadan, yorulmadan, sıkılmadan ve yürümeye her daim devam ediyoruz. Sahip olduğumuz inanç ve kararlılıkla hayalleriniz güçlü, zengin ve mutlu Türkiye'mizi hep birlikte inşa edeceğimize yürekten inanıyorum. Emin olun ülkemizi hak ettiği yarınlara kavuşturacağımız milletimizin karamsarlığa yenik düşen yüzünü güneşe çevireceğimiz ve o kutlu hedefe ulaşacağınız günlere çok az kaldı. Sizin neslinize bu kutlu yolda faizlerle birlikte yürüyen tüm dava arkadaşları yürekten teşekkür ediyor, kongremizin hayırlara vesile olmasını diliyorum." sözleriyle bitirdi.

"YARGININ TAMAMEN BAĞIMSIZ OLDUĞU BİR TÜRKİYE HEDEFİMİZ VAR”
 2023 seçimlerinde iktidar olmayı hedeflediklerini söyleyen İpekyolu ilçe başkanı Serkan Saygın, "Türkiye geneli almış olduğu kongre kararını bugün burada gerçekleştirmek üzere toplanmış bulunmaktayız. Yapılacak olan kongremizin vatanımıza, milletimize ve İpekyolu’muza hayırlar getirmesini temenni ederim. Tabii yapılacak kongre sonrası iktidar olma hedefimiz var. Yargının tamamen bağımsız olduğu bir Türkiye hedefimiz var. İş adamları da liyakati ön planda olduğu bir Türkiye hedefimiz var. Gelir adaletsizliğinin olmadığı bir Türkiye hedefimiz var. Kısacası partimizin adı gibi iyi bir parti olma hedefimiz var. Bu temellilerle kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ederim. İpekyolu ilçesinde tekrar adayım." ifadelerini kullandı. 
 

  • Etiketler : Van Haber VAN İPEKYOLU
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER