Gürpınar Belediyesi Eşbaşkanla...
MEBİT

Gürpınar Belediyesi Eşbaşkanları muhtarlarla bir araya geldi

Gürpınar Belediyesi Eşbaşkanları Mukaddes Karakoç ve M. Tahir Ertaş, Ramazan ayı vesilesiyle ilçemizde görev yapan muhtarlarımızla bir araya geldi. 2024 yılında gerçekleştirilen projeler kapsamlı bir şekilde değerlendirildi ve 2025 yılı için planlanan projeler üzerine istişarelerde bulunuldu.

Abone Ol

2025-03-23 01:44:19 | Son Güncelleme : 2025-04-30 09:37:34

Gürpınar Belediyesi Eşbaşkanları muhtarlarla bir araya geldi

Eşbaşkanlar, toplantıda yaptıkları açıklamalarda, 2024 yılı içerisinde 35 bin metrekare parke taşı çalışması tamamlanarak mahalle yollarımız modernize edildi. Destar Kadın Konukevi’nin hizmete açılmasıyla kadınlara güvenli bir yaşam alanı sağlanırken, 606 öğrenciye toplamda 6 milyon TL’lik eğitim desteği verildi. Bunun yanı sıra, halkın yaşam kalitesini artırmaya yönelik yol, altyapı iyileştirmeleri ve sosyal hizmet projeleri de hayata geçirildi.

Ayrıca içinde bulunulan dönem sonunda ilçede parke taşı girmeyen köy kalmayacağı belirtildi. Çiftçilerimize yönelik fidan ve tohum desteğiyle tarımsal üretimin artırılması hedeflenirken, Halk Ekmeği projesinin kısa süre içerisinde hayata geçirilerek vatandaşlara ekonomik ve kaliteli hizmet sunulacağı vurgulandı.

Eşbaşkanlar, muhtarlarla yapılan iş birliğinin önemine değinerek, ilçenin her mahallesine etkin ve kapsayıcı hizmet götürmeye devam edeceklerini belirtti. Ramazan ayının birlik ve dayanışma ruhuna dikkat çeken eşbaşkanlar, tüm vatandaşların Ramazan ayını kutlayarak, bu anlamlı ayın ilçeye barış, huzur ve bereket getirmesini diledi.

Gürpınar Belediyesi olarak, halkımızın refahını artırmak ve ilçemizi daha güzel bir geleceğe taşımak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.

  • Etiketler : MUHTAR EŞBAŞKAN
  • YORUM YAP
    Yorumlar (0)

    Bu habere ilk yorum yapan sen ol.

    ÖNERİLENLER